24 Січня 2019
Новини

«Епік фейл»: кандидат у президенти України поцупив у Давосі безкоштовні шапки

«Епік фейл»: кандидат у президенти України поцупив у Давосі безкоштовні шапки

Кандидат в президенти України Ігор Шевченко похвалився у Facebook тим, що на економічному форумі у Швейцарії взяв чотири безкоштовні шапки замість одної. Традиційні – в’язані сині шапки на Давосі можна безкоштовно взяти зі спеціальних контейнерів.

Про це повідомляє радіо BBC.

Безкоштовні подарунки він назвав «давоськими трофеями», а саме відео з «шапковою махінацією», як назвав її сам політик, виклав на власній сторінці у Facebook.

«Прокинувся о 6 ранку і пішов за шапками, але вже на цю годину бажаючих стати щасливими власниками чудової блакитної шапочки було досить багато. Відстоявши в черзі я взяв зразу 4 (чотири) шапки, більше совість не дозволила. Відійшов 10 метрів і зрозумів, що мало взяв», – поділився Шевченко подробицями «оборудки».

Там же екс-міністр поскаржився, що під час «шапкової операції» його зупинив охоронець та порадив забиратися геть. Проте Шевченка це не зупинило.

«А я б не був українцем, якби не заперечив йому і повернув ситуацію на свою користь. В результаті складних дипломатичних перемовин він «дозволив» мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього «не бачить», – розповів він. Ігор Шевченко пояснив, що шапки брав друзям на подарунок.

У соцмережі вчинок колишнього міністра екології не залишився непоміченим. Користувачі почали жартувати і обурюватися вчинком пана Шевченка.

«Я так розумію, тепер, за цього порядного чоловіка з твердими життєвими настановами на справедливість і чесність будуть голосувати всі, хто набиває в Туреччині і Єгипті валізи готельним начинням? Добре хоч з перехожих норкові шапки не збивав. Хоча стоп! Там їх просто ніхто не носить», – розмірковує волонтер Роман Донік.

Блогер Олена Яхно проводить паралелі із Віктором Януковичем: «Ось тепер я повірила в політичні перспективи мільйонера Шевченка. Електорат Януковича повинен це оцінити!»

Те саме роблять й інші користувачі Facebook та пишуть, що «Віктор Федорович із заздрістю спостерігає з Ростова ...» та викладають «фотожаби».

А популярний блогер Антон Ходза іронізує з приводу «трофеїв», які кандидат у президент ще міг привезти з економічного форуму.

«Чудово з'їздив. Привіз 10 шапок, 15 рулонів якісного двошарового туалетного паперу, цілий ящик шампунів та рідкого мила, капці, рушники, не забув і про питання енергетики - 20 лед-лампочок та 10 галогенок», - пише блогер.

48-річний Ігор Шевченко йде на вибори президента України як самовисуванець. Він працював міністром екології у 2014-2015 роках за квотою партії «Батьківщина», в уряді Арсенія Яценюка. У липні 2015-го Верховна Рада звільнила його з посади за поданням прем'єра через «неналежне виконання обов'язків» і «корупційні дії». Йому, зокрема, закидали лобіювання інтересів бізнесмена Олександра Онищенка.

Президентська кампанія Шевченка вже відзначилася епатажними витівками. На початку року він розпочав акцію з пошуку дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як уникнути обмороження, - поради МОЗ

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, Таблоїд, чутки
В тему