12 Січня 2019
Новини

На Прикарпатті чоловік вбив п’ятимісячне маля, бо воно голосно плакало

На Прикарпатті чоловік вбив п’ятимісячне маля, бо воно голосно плакало

На Прикарпатті чоловіка настільки розлютив голосний плач п’ятимісячної дитини його співмешканки, що він кілька разів сильно вдарив її по голові. Через отримані травми головного мозку медики не змогли врятувати життя немовляті. Воно померло у лікарні.

Про це пише місцеве видання Прикарпаття.

Так, до Перегінської лікарні автомобілем «швидкої допомоги» доставлено маленьку дитину без ознак життя.

За словами матері дівчинки, медиків викликали після того, як дитині вранці стало погано та її самопочуття різко погіршилося. Лікарі намагалися врятувати немовля, утім їх зусилля були марними. Поліцейські вияснили, що дитина отримала тілесні ушкодження, які згодом призвели до її смерті, ще близько 3 години ночі.

Рожнятівця розлютив плач молодшої дитини його 24-річної співмешканки, яка з цим немовлям та ще однією 3-річною донькою восени переїхала до нього із Закарпаття. Чоловік підійшов до візочка, де лежало дитя, та декілька разів вдарив малесеньку дівчинку по голові.

За висновками медиків, дитина загинула від отриманих травм головного мозку.

За заподіяння смертельних тілесних ушкоджень дитині підозрюваному мешканцю Рожнятівщини загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років, пише прес-служба ГУ НП в Івано-Франківській області.

26-річного мешканця Рожнятівського району затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).  

Читайте також:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему

Останні матеріали