8 Січня 2019
Новини

Перерізав дівчатам горло і готовий провести у в’язниці 100 років

Перерізав дівчатам горло і готовий провести у в’язниці 100 років

Після того, як у Харкові жорстоко позбавив життя двох студенток з Туреччини, вбивця залишив на могилі свого батька записку.

Так,  Цокмез Гусну Цан, якого затримали у Стамбулі та оголосили підозру, написав, що каяття не відчуває, проте готовий провести за гратами хоч сто років. А ось зі смертю батька  вбивця змиритися, за його словами, не може.

«У цьому світі немає справедливості. Якщо навіть мене посадять на 100 років до в'язниці, все одно я щодня несу своє покарання», - написав вбивця студенток.

у харкові вбили двох студенток

 Суть записки в тому, що доля вже покарала його, коли забрала батька. І тюрма — не покарання для нього, бо він давно вже живе з гіршим покаранням. У цій записці немає жалю про те, що він убив дівчат.

Проте, як говорять співвітчизники нелюда, у в'язниці 20-річний Цокмез Гусну Цан довго не протягне — його можуть позбавити життя співкамерники: «Йому теж залишилося життя зовсім небагато. У нас на батьківщині вважають, що скоро він загине. Бо тих, хто позбавляє життя дівчат або дітей, незабаром вбивають свої ж співкамерники у в'язниці».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, Світ
В тему

Останні матеріали