3 Січня 2019
Новини

Трагедія у Сумах: ліфт убив немовля на очах у дідуся

Трагедія у Сумах: ліфт убив немовля на очах у дідуся

Напередодні в столиці Сумщини розігралася справжня трагедія, яка завершилася загибеллю тримісячного немовляти, повідомляє місцевий інформаційний сайт 0542.ua, пише replyua.net.

Ця надзвичайна подія сталася ввечері, коли дідусь повертався з прогулянки з візочком, в якому лежав тримісячний онук. Ліфт зупинився на потрібному 9-му поверсі і розкрив двері. Дідусь встиг вийти з кабіни підйомника, а коли потягнув за собою візочка, ліфт раптово обірвався і полетів униз.

У свою чергу ТСН повідомляє дещо іншу інформацію, відповідно до якої дідусь відчув, що з ліфтом відбувається щось недобре, і встиг витягнути дитину з візочка. Але в цей момент двері ліфта зачинилися, защемивши малюкові голову разом з руками діда. Медикам, які прибули на місце надзвичайної події, не вдалося врятувати дитину.

На місці трагедії працюють співробітники правоохоронних органів. Вони намагаються з’ясувати причини, чому в ліфті виникли несправності. Мешканці будинку розповідають, що сім’я, в якій сталося горе, переїхала жити в свою квартиру відносно недавно. Загибла дитина була первістком молодого подружжя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал
В тему