22 Грудня 2018
Новини

Новий рік – 2019: як працюватимуть Нова пошта та Укрпошта

Новий рік – 2019: як працюватимуть Нова пошта та Укрпошта

За повідомленням найбільших поштових операторів України - Нової пошти і Укрпошти, - вони працюватимуть практично цілодобово. Зокрема, вони оприлюднили графіки роботи на Різдво-2019 та Новий-2019 рік.

Родзинкою зимових свят сезону 2018/2019 у поштовиків стане видатна працездатність. Конкуренція зробила свою справу - оператори прагнуть з усіх сил задовольнити потреби клієнтів і завоювати їхню довіру.

Наприклад, Нова Пошта пішла на безпрецедентні заходи. Мало того, що в неділю, 23 грудня, співробітників відправлять обслуговувати людей по суботньому графіку, а на наступний день відділення оператора будуть працювати в режимі звичайного буднього дня. Так ще й двері офісів оператора відкриють по всій країні на католицьке Різдво 25 грудня. Правда, в режимі суботи і тільки до 18:00.

У такому ж графіку компанія буде працювати 31-го числа. Повноцінних вихідних у працівників буде тільки два: 1 і 7 січня. А 2-6 січня офіси відкриються в стандартному графіку - відповідно до днями тижня, на які припадуть дати.

У Укрпошти графік вийшов менш доброзичливим для клієнтів. Хоча тут, на відміну від Нової пошти, посилку можна буде забрати взагалі в будь-який день - потрібно лише подбати про те, щоб відправлення потрапило на чергове відділення оператора. 25 грудня таких буде працювати 41. 1-го січня - 16, а 7 січня - 19 офісів. Повний список таких відділень опублікований на офіційному сайті компанії. В інші дні Укрпошта працюватиме в стандартному графіку, як це передбачено розкладом на відповідний день тижня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему