21 Грудня 2018
Новини

Хабарники з «Укргазвидобування», піймані на гарячому, викидали пачки грошей через вікно (фото)

Хабарники з «Укргазвидобування», піймані на гарячому, викидали пачки грошей через вікно (фото)

Про затримання корупціонерів під час отримання тими неправомірної вигоди на держпідприємстві, яке є найбільшою газовидобувною компанією України, повідомив Генеральний Прокурор України Юрій Луценко. Глава наглядового відомства написав про це у своєму «Фейсбуку».

За словами Луценка, на хабарі упіймали «крупну рибу категорії А» – посадовців акціонерного товариства «Укргазвидобування». Газовиків піймали на гарячому, коли вони отримували «на лапу» величезну суму – останній «транш» 17-мільйонного хабара в обсязі майже 9 мільйонів гривень. Під час затримання силовиками корупціонери спробували викинути частину грошей крізь вікно: на бруківці біля будівлі в брудному снігу валялися пачки валюти.

гроші

хабар

корупція

хабарники на гарячому

купа грошей

«В рамках справи зафіксовано, що за вересень – грудень начальник механіко-енергетичного департаменту «Укргазвидобування» В. Микитін та директор з підготовки та транспортування газу О. Гордієнко отримали 16 млн 840 тис грн. При отриманні чергового траншу в 9 млн гривень зловмисників затримано. Спроба викинути у вікно купи грошей не вплине на хід слідства:) Подарований чиновнику «Ленд Крузер» теж врахуємо. Справа реалізована К СБУ, ГПУ, САП у співпраці з керівником «Нафтогазу» А. Коболєвим. Закон і Справедливість», – написав Луценко і супроводив допис фотографіями з місця затримання нечистих на руку газових чиновників.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Фото
В тему