21 Грудня 2018
Новини

Військовий прокурор України виявився сином відомого терориста «ДНР»

Військовий прокурор України виявився сином відомого терориста «ДНР»

Військовий прокурор Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України Олександр Цупко є сином начальника слідчого відділу «головної військової прокуратури» так званої «ДНР».

Зокрема, повідомляється, що Олександр Цупко народився і жив у Донецьку. Там же працював старшим прокурором Донецької прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері. Після того, як на Донбасі почалася війна, він отримав підвищення і став військовим прокурором цілого гарнізону.

Крім того, Цупко отримав службову квартиру в Києві від Генеральної прокуратури, виплати як тимчасово переміщена особа і задекларував авто Hyundai Sonata, вартість якого вища, ніж його річний дохід

Але найцікавіше в іншому. Батько Олександар Цупко В'ячеслав Цупко числиться в базі «миротворців». Він навіть «засвітився» на російському телебаченні, де розповідав пропагандистському телеканалу LifeNews про нібито обстріли передмістя Донецька українськими військовими з забороненої зброї.

«Не дивлячись на це, Цупко-молодший перебуває на посаді, де має доступ до державних таємниць, більш того - в Одеській області, де діє військовий стан. І нікого не цікавить, що його батько визнаний зрадником Батьківщини ».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему

Останні матеріали