21 Грудня 2018
Новини

Батько-наркоман з дружиною та маленько дитиною влаштував у Рівному справжні нічні перегони

Батько-наркоман з дружиною та маленько дитиною влаштував у Рівному справжні нічні перегони

У Рівному патрульні поліцейські затримали чоловіка, який у стані наркотичного сп'яніння втікав від правоохоронців та протаранив два поліцейських авто.

На момент затримання у машині чоловіка була дружина та 6-річна донька. 

«Мерседес», який їхав без увімкнених фар, помітили поліцейські на вулиці Льонокомбінатівській у Рівному. Коли водію наказали зупинитись він тільки дужче натиснув на газ. Втікаючи, чоловік вилетів на смугу зустрічного руху та намагався протаранити поліцейське авто і наїхати на патрульних. 

Чоловік зупинився тільки тоді, коли йому прострелили колесо. Весь час з ним в авто була дружина та 6-річна донька. 

За словами поліцейських «Мерседес» в’їхав у Рівне на швидкості 160 км/год і з однією увімкненою фарою. Через вулиці Данила Галицького, Відінську та Карнаухова він поїхав на Басівкутську. Зупинився позашляховик символічно — біля магазину «Хортиця». Авто занесло на повороті, і його відкинуло у паркан. У той момент «Мерседес» ще встиг підбити два патрульних авто: «Тойоту Пріус» та «Міцубісі», яке вже таранив на Київ-Чоп.

Як вияснили, за кермом «Mercedes-Benz ML 430» був 42-річний Михайло Лізгов, мешканець селища Понінка на Хмельниччині. 

Нині чоловік в ізоляторі тимчасового утримання . Він і досі не може пояснити чому втікав. Поліцейські перевіряють чи не причетний він до інших злочинів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, кримінал
В тему