19 Грудня 2018
Новини

Завелися: Леся Нікітюк та Сергій Притула зацілували один одного

Завелися: Леся Нікітюк та Сергій Притула зацілували один одного

Найпопулярніша українська телеведуча та кумир мільйонів Леся Нікітюк посіяла навколо себе нові плітки, опублікувавши в Stories в Instagram пікантне відео.

Актриса та її колега по знімальному майданчику шоу «Хто зверху» Сергій Притула, ніжно цілували один одного просто на очах ошелешеної публіки.

Так, днями Леся Іванівна Нікітюк відвідала прем’єру комедії «Секс і нічого особистого». Сценаристом і головним актором картини став Сергій Притула. Йому дісталася роль секс-гуру, що допомагає недосвідченому хлопцеві.

Після перегляду Леся не стримала захвату і почала обмінюватися люб’язностями з чоловіком: «Сергійку, я тебе вітаю з прем’єрою! Я знаю, що цей фільм збере колосальні гроші! Всі українці підуть на нього», – заявила ведуча.

Сергій відповів з притаманною йому іронією: «Ми рятуємо бюджет України».

Після цього ведучі виклали в Мережу відео, на якому ніжно цілували один одного. Фанати ж зазначили, що такі гарячі та ніжні поцілунки аж ніяк не можуть бути дружніми і вже розпускають плітки про таємний роман артистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюблений фільм «Один вдома» «заграв» по-новому (відео)

Леся Нікітюк та Сергій Притула

Згодом Леся опублікувала фото з презентації комедії «Секс і нічого особистого» на своїй сторінці в Instagram.

«Вчора подивилася фільм "Секс і нічого особистого" з Сергієм Притулою та режисером Ольгою Ряшин. І я вам скажу – респект українському кіно! У мене після фільму питання: як ви вважаєте, яку частину (можна в%) займає той самий секс? 50/50? А якщо 80%? Або навпаки? Відносини приречені?» – поцікавилася вона у шанувальників.

Леся Нікітюк та Сергій Притула

Така інформація була більше схожа на рекламу, не дивно, що після цього посту фанати запідозрили, що гарячі поцілунки на публіку ні що інше, а піар-хід в межах прем’єри фільму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, чутки
В тему