19 Грудня 2018
Новини

У російському місті комунальники побілили брудний сніг (фото, відео)

У російському місті комунальники побілили брудний сніг (фото, відео)

В населеному пункті в Кемеровській області льодяні гірки, з яких спускається дітлашня, пофарбували білою фарбою. Щоб не було видно сажі від розташованого поблизу заводу.

Виявляється, в Росії не тільки траву фарбують, а вже й до снігу добралися. В Кемеровській області – як у армії: газон має бути зеленим, лід і сніг – білими, пише розважальний ресурс «Фішки». Якщо притрусило сажею – негайно замалювати, щоби в обивателів був гарний настрій.

Так, мешканці міста Миски Кемеровської області виявили, що снігову гірку, яку адміністрація спорудила на головній площі населеного пункту, покрили шаром білої водоемульсійної фарби. Городяни впевнені: у такий спосіб комунальні служби намагалися замаскувати вугільну сажу, що осідає на сніг, роблячи чорним. А сажі тут – хоч лопатою греби: поруч розміщений Кийзаський вугільний розріз, який, на думку містян, труїть і їх, і природу. Взимку чорна пиляка на білому тлі снігу помітна найбільше.

пофарбували сніг

Місцева жителька зняла та виклала в Мережу відео з ноу-хау від кемеровських комунальників, яке швидко розлетілося соцмережами.

«Гірка пофарбована фарбою! Гірка-то зі снігу, сьогодні тепла погода, а трохи нижче – фарба! Водоемульсійка!» – каже за кадром авторка запису.

Попри невдоволення місцевих жителів ситуацією та пікети, які вони проводять, влада щось із цим робити не поспішає. Тільки ось комунальники стали вдаватися до нехитрих заходів: гірку зафарбувати білим легше, ніж вирішення екологічної проблеми шукати.

На відео – маскування рівня «бог» від місцевих владців.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали