6 Грудня 2018
Новини

В садку під Києвом дітей годують гнилими буряками (фото)

В садку під Києвом дітей годують гнилими буряками (фото)

Скандал розгорівся навколо дошкільного навчального закладу в елітному районі столиці. У дитсадку у Броварах малюків годують борщем дивного кольору із  почорнілими буряками, запліснявілими соліннями, а шматочки голландського сиру на бутербродах можна розгледіти хіба у мікроскоп. Фотографію такого дитячого харчування виклала у соцмережу мама дошкільняти, який відвідує цей ДНЗ. І спільнота від побаченого вибухнула гнівом.

На те, що дітей годують абичим, скаржаться батьки у Броварах під Києвом, які водять свої чад до місцевого дитячого садка «Казка». За словами бровар чан, у садку малюкам згодовують несвіжі продукти, навіть вкриті цвіллю. Відповідні фото докази опубліковано в пабліку «Батьки SOS» у «Фейсбуку».  

«Ось декілька фото, чим годують наших дітей: огірки з пліснявою, почорнілий буряк у борщі і бутерброд. До завідуючої були звернення, але все марно, вона мило посміхається, вказуючи на те, що такі продукти їм поставляють в ДЗ. Діти приходять додому, скаржаться на нудоту, біль у животику та блювання, зрозуміло, що причиною цьому є неякісна їжа, але завідуюча списує все на віруси. Батьки зверталися в Админістрацію, копія відповіді прикріплена», – пише мама Марина Агєєва.

дітей годують несмачно

жахливо годують

пліснява на продуктах

З її слів, до завідувачки дошкільного закладу приходили батьки зі скаргами, та керівниця садка стинає печима, мовляв, продукти їм постачають «уже такими».

Коментатори обурюються таким неподобством.

коментарі

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Фото
В тему