6 Грудня 2018
Новини

Перестало битися серце декана луцького вишу

Перестало битися серце декана луцького вишу

Олег Парасюк – декан хімічного факультету СНУ імені Лесі Українки, кілька днів тому потрапив до реанімації.

Сьогодні ж, 6 грудня, про смерть чоловіка, на своїй сторінці у Facebook повідомила Світлана Олексіюк.

«З безмежно глибоким сумом і розпачем повідомляємо, що сьогодні вранці Олег Васильович Парасюк – декан хімічного факультету СНУ імені Лесі Українки, знаний у світі як талановитий науковець, дуже порядна і чуйна Людина і батько малолітніх трьох діток спочив у Бозі», – написала вона.

«Ми з Іваном Дмитровичем висловлюємо найщиріші співчуття дружині Яні, осиротілим діткам, братам і рідним покійного, його друзям, нашим колегам викладачам і студентам хімічного факультету. Хай Господь Бог прийме Його світлу душу у Царстві Небесному і сотворить Йому вічную пам’ять!!!», – додала Світлана Олексіюк.

Олег Парасюк

До слова, лише 4 грудня Ольга Величко виклала на своїй сторінці у Facebook пост, в якому просила допомоги для Олег Васильовича.

«Терміново просимо про допомогу! Дорогі друзі, студенти, випускники хімічного факультету та небайдужі люди! Декан хімічного факультету, люблячий чоловік та батько трьох діток, науковець, завжди розуміючий викладач та просто хороша людина, Олег Васильович Парасюк потрапив до реанімаційного відділення Луцької міської лікарні та знаходиться у тяжкому стані. При можливості, кошти можна перерахувати на картку дружини, Яни Миколаївни Парасюк: 4149 4378 6097 8251», – йдеться у повідомленні.

Олег Парасюк

Нагадаємо, Олег Васильович народився 11.07.1969 року в с. Вишнівчик Перемишлянського району Львівської області. Закінчив у 1985 році середню школу № 44 м. Львова і цього ж року поступив на хімічний факультет Львівського державного університету, який закінчив у 1991 році.

Олег Парасюк

Спеціальність за дипломом – хімія, кваліфікація – хімік, викладач. У 1988–89 р. р. був призваний на військову службу. У 1991–1994 р. р. навчався в аспірантурі при Волинському державному університеті. Захистив кандидатську дисертацію у лютому 1996 року у Львівському державному університеті ім. І. Франка за спеціальністю 02.00.01 – неорганічна хімія та одержав вчену ступінь кандидата хімічних наук. Вчене звання доцента кафедри неорганічної та фізичної хімії присвоєно в 2002 році. У Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки працює з 1992 року на посадах наукового співробітника та старшого наукового співробітник (з 1994 р.). Перебував на посаді декана хімічного факультету (з 2011 р.). За сумісництвом працював на посаді старшого викладача (з 1993 р.) та доцента (з 2000 р.). Має 4 захищених аспіранти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині хочуть замінити поліетиленові пакети на еко-торбини

Олег Парасюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему