5 Грудня 2018
Новини

Солодощі, «Зоряне небо», іграшки на ялинку: що подарувати рідним, друзям та коханим на Новий рік?

Солодощі, «Зоряне небо», іграшки на ялинку: що подарувати рідним, друзям та коханим на Новий рік?

Новорічно–різдвяні свята – це час подарунків. Перед святкові дні – період, коли голови лучан «забиті» думками: що ж саме покласти під ялинку своїм друзям, рідним, близьким та коханим.

Журналісти видання Т1.ua вирішили трішки допомогти лучанам і склали невеличкий список того, що можна подарувати на Новий рік.

Хто б що не говорив, але прихід Нового року найбільше асоціюється саме із наборами цукерок у яскравих упаковках із зображенням святково вбраних ялинок, Дідів Морозів, Снігурок та символів прийдешнього року.

Ціни на такі набори різняться, адже вони залежать від величини упаковки та кількості грамів солодощів у ній. Вартість 150-тиграмової упаковки становить 30- 40 гривень. За 250 грам цукерок у «новорічній коробочці» доведеться віддати від 70 гривень. Ціни також варіюються у залежності від компанії – виробника солодощів. Чим більш розрекламована торгова марка, тим дорожча буде її продукція.

Проте, покупці не дорогих наборів повинні бути готові до того, що платити їм доведеться більше за яскраву і красиву упаковку, ніж за її вміст. В таких наборах може бути не багато шоколадних цукерок, а більше льодяників.

Одними із варіантів новорічного подарунка є джемпер або шкарпетки з святковими, тематичними принтами  - сніговиками, оленями, сніжинками та «Дідами Морозами» чи «Санта Клаусами».  У більшості магазинів одягу діють передноворічні акції, тому такий светр можна придбати за ціною від 500 гривень. Шкарпетки ж коштують в середньому 40 -50 гривень за пару.

Універсальним подарунком на новорічні свята є чашки. Здавалося б, що їх дарують за будь-якої  зручної нагоди. Це ідеальний подарунок на будь-яке свято. Проте, чашечка із зображенням, до прикладу, символу прийдешнього року – свині, буде не лише приємним подарунком, але й корисною річчю в кожному домі.

Чашки із зображенням новорічних символів : ялинки, сніговика чи свинки коштують від 50 гривень. Якщо ж купувати їх у магазинах дешевих (китайських) товарів, то вони вартують значно дешевше – 15-20 гривень. Однак, якість їх бажає бути кращою.

Святкування приходу Нового року не обходиться без веселощів, тостів, пісень , музики та танців. Тим паче, коли воно відбувається у колі друзів чи у компанії знайомих. Ідеальним подарунком, або ж просто покупкою стане світильник «Зорене небо». Він нагадує «диско-кулю», чи напівкулю. Різнокольорові промені, котрі розлітаються у всі боки, створюють атмосферу дискотеки, повертають  у спогади про шкільні чи університетські вечори танців. Однак, варто зауважити, що світильник «Зоряне небо» дуже сподобається дітлахам. Адже, малеча у захваті  від усього сяючого, блимаючого  та нестандартного.

В середньому світильник «Зоряне небо» у Луцьку можна придбати за 200 -300 гривень. В інтернеті є і більш доступніші варіанти  - 90 – 150 гривень. Все залежить від якості товару та фірми виробника.  

Новорічні ялинкові іграшки теж можуть стати гарним подарунком «під ялинку». Скляну кульку із розписом ручної роботи оцінюють у суму від 120 гривень і вище. На вартість впливає розмір прикраси та складність зображення на виробі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Таблоїд
В тему