30 Листопада 2018
Новини

Жертва секс-скандалу за участю чиновника МВС розповіла всі подробиці (вдео)

Жертва секс-скандалу за участю чиновника МВС розповіла всі подробиці (вдео)

Гучний секс-скандал за участю заступника начальника Департаменту захисту економіки Нацполіціі Олександра Варченко продовжився ще більшим скандалом із затриманнями та обшуками у відомих блогерів та журналістів.

На початку листопада оприлюднили інформацію, що нібито заступник глави департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександр Варченко погрожував дівчині, яка відмовилася вступати з ним в інтимний зв'язок.

Так, за даними ЗМІ, 29 листопада близько 14.00 був затриманий блогер і політтехнолог Володимир Петров. Трохи пізніше так само з'явилася інформація про те, що крім слідчих дій у відношенні Петрова обшуки були проведені у Василя Крутчака і Олександра Баробошко. 

Політтехнолога Володимира Петрова затримують у справі про секс скандал.


 

На даний момент відомо, що блогерам закидають Ч. 2 ст. 163 і ч. 2 ст. 182 КК. За непідтвердженими даними - мова йде про поширену 8 листопада інформацію про загрози, які нібито були відправлені студентці КПІ Наталії Бурейко з аккаунта, який належить замначальнику Департаменту захисту економіки Нацполіціі Олександру Варченко.

Потерпіла Наталія Бурейко написала заяву в прокуратуру з вимогою розслідувати цю справу та припинити погрози.

Гучний секс-скандал з Олександром варченком

Заява в прокуратуру на Олександра Варченка

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему