25 Листопада 2018
Новини

Хаскі або вівчарка: яка ти собака по знаку зодіаку?

Хаскі або вівчарка: яка ти собака по знаку зодіаку?

Жінок часто порівнюють з котиками, і астрологи щиро не розуміють чому, адже всі котики однакові! Інша річ собаки! Кожна порода має свій характер, який чітко вписується в рамки конкретного знаку зодіаку.

Овен – алабай

Справжній бойовий товариш: ворога не підпустить, а за спину напарника сховається тільки потім, щоб в потрібний момент раптово вискочити і всіх покусати.

Собака, сповнена сили, мужності і почуття власної гідності. І істинно ослиної впертості: якщо алабай щось вирішив – то так воно і буде.

Бажаючі посперечатися повинні спочатку зрушити з місця сімдесят кілограмів алабайскої плоті, від ікла до кінчика хвоста, створених спеціально для того, щоб тиснути лютих вовків. Не охота сперечатися? Хм… Алабай так і думав.

яка ти собака по знаку зодіаку?

Телець – бассет-хаунд

Почесне перше місце в списку найдурніших в світі собак! А також найбільш нещасних собак, найбільш неповоротких собак і найбільш непотрібних. Бассети практично не піддаються навчанню.

Бассети завжди виглядають так, ніби їм сказали, що через хвилину настане кінець світу – в їх очах вся скорбота невинного людства.

Бассети нічого не хочуть робити, вони хочуть лежати попою в теплому кріслі (і зігнати звідти бассета неможливо – він важкий і вдає, що глухий). Але насправді бассет – зовсім не дурна собака. Просто він – гончак. Голова у нього така порожня для того, щоб там помістився слід!

Якщо бассет взяв слід – він його не кине до кінця. І доведеться за ним тягнутися по цьому сліду до фінальної точки, тому що все інше йому тепер до лампочки. Тельці, до речі, точно такі ж. Не в сенсі дурні, а в сенсі наполегливі і наполегливі, часто навіть занадто.

яка ти собака по знаку зодіаку?

Близнюки – сибірський хаскі

Страшна істота! Неймовірно красива і незвичайно доброзичлива. Поєднання цих чудових якостей змушує всіх навколо з першого погляду і назавжди закохуватися в хаскі. Ха-ха, купилися!

Хаскі – взагалі не собака. Хаскі – інфернальний жарт природи, метис єнота з д'Артаньяном.

Давайте веселитися, тисяча чортів! Давайте ганяти котів, викликати на дуель собак, красти з плити каструлю з борщем і дражнити господаря. А тепер – пісня! За-ви-вай!

Загалом, терпіти це все можна тільки з однієї причини, але ми її все одно не знаємо. Але ж хтось же заводить собі хаскі і живе з Близнюками, так?

яка ти собака по знаку зодіаку?

Рак – коллі

Багатофункціональна собака: може пасти, може служити. Байдужість не про неї, навіть уві сні або при смерті.

Головне завдання коллі – зібрати в купу все стадо і задати йому рух в потрібному напрямку.

Саме стадо, природно, ніхто не питає, чи бажає воно в цьому самому напрямку рухатися: дорогою бунтарі і інші невдоволені на власній шкурі дізнаються, наскільки гострі зуби у їх пастуха.

З іншого боку, пастух – коллі, тобто панночка-Рак, можете йти за вами у стаді іншої коллі-Рака.

яка ти собака по знаку зодіаку?

Лев – йоркширський тер'єр

Гламурна собачка: любитель модних показів і стильних вечірок, завжди ідеально підстрижена і укладена, сумочка, в якій вона подорожує, іноді коштує дорожче, ніж сама собачка.

Але головне, що йорків всі вважають найбільш чарівними песиками в світі – вони не просто дуже красиві, ще й дуже відважні. Ах, маленьке хоробре серце!

Так і хочеться весь час носити їх на ручках і цілувати. Приблизно так і живуть панянки-Левиці, і ніхто ніколи не дізнається про їх шлях з грязі в князі.

Як майже ніхто не знає про темне минуле йорків, яких виводили для роботи на смітнику: йорки – природжені щуролови, а щурів найбільше саме там.

яка ти собака по знаку зодіаку?

Діва – різеншнауцер

Побачити ризеншнауцера вночі в темному провулку – не до добра. Правда, ризеншнауцера досить складно побачити, тому що він сильний, швидкий і диявольськи хитрий. І надзвичайно лютий.

Про це, правда, мало хто здогадується, тому що морди у ризеншнауцера немає: знизу борода, зверху чубчик, очей не видно, міміки теж, і про що думає цей чорний привид з пащею крокодила – невідомо взагалі нікому. У тому числі і господареві.

Зате господареві легко дресирувати свою собаку, тому що різени розумні і обожнюють правила. Власне, тільки тому вони ще всіх нас не вбили. Мабуть.

Хто ж їх знає, що у них там у голові – вони ж як Діви: ті теж мовчки сидять з без емоційним виразом обличчя. А потім хтось падає і кричить: «Зніміть з мене вашого людожера!»

яка ти собака по знаку зодіаку?

Терези – чихуахуа

Поруч з чихуахуа будь-хто відчуває себе героєм: вона така маленька, така тендітна, така беззахисна тваринка!

У будь-якій незрозумілій ситуації потрібно брати її на ручки і цілувати в носик, інакше вона почне тремтіти і дивитися на тебе жалібно-жалібно. Це взагалі не собака, це, схоже, фея.

Тендітна фея, якій загрожує весь світ: брудні великі собаки, огидно незграбні діти з лопатками, підступні ворони і дикі кішки, більше схожі на серійних маніяків. І тому крихітна чухуахуа бажає їх всіх вбити.

Повільно і болісно. Власне, тільки тому їх з ручок і не спускають – як і панянок-Терезів.

Це не собака. Це півтора кілограма люті.

яка ти собака по знаку зодіаку?

Скорпіон – доберман

Демонічна собака. Інфернально красива і наглухо божевільна. Піде до цілі по тілах повалених ворогів, а тим, хто не помер від жаху, побачивши її чарівну посмішку, відкусить голову, не знижуючи темпу рисі.

Життєве кредо: «прав і принижуй». Правда, все це стосується виключно сторонніх.

З близькими добермани, як і панянки-Скорпіони, дозволяють собі бути собою: еталонними холериками істеричного типу. Але неймовірно чарівними!

яка ти собака по знаку зодіаку?

Стрілець – стаффордширський тер'єр

Кращий в світі компаньйон! Жахлива репутація не заважає Стаффордширу затикати за пояс лабрадорів в щирій любові до ближнього свого.

Стаффорд завжди щасливий: гуляти? Ура! Плавати? Так-так-так, я йду! В гори? Йу-ху! Тягати шину? Дайте дві! Найбільше на світі стаффорд любить людей – будь-яких людей: нерозумних немовлят, злих бабусь під під’їздом, сміттєвих безхатьків.

Стаффорд – істина доброта та позитивність.

Просто він хоче вбивати всіх інших песиків. У всіх є свої недоліки… Втім, якщо до Стаффорда, як і до Стрільця, не лізти з нав'язливими пропозиціями любові і дружби – то, може, і обійдеться.

яка ти собака по знаку зодіаку?

Козеріг – німецька вівчарка

Еталонна службова собака: без роботи чахне і сохне, втрачає шерсть і сенс життя. Чужою роботою, що характерно, займатися не буде: тапки, може, і принесе, але з цим вашим цирком йдіть до пуделя.

Не для того видатні селекціонери свою ягідку виводили!

Так що жити з вівчаркою – це значить жити в постійній праці: тренування, тренування і ще раз тренування. Куди це ти пішов? Стояти, вона сказала!

До ноги! Палицю кидай, швидко! З іншого боку, це, звичайно, дуже дисциплінує.

Приблизно як життя з панянкою-Козерогом. Вся різниця в тому, що німецька вівчарка одного разу піде на пенсію, а Козеріг – ні.

яка ти собака по знаку зодіаку?

Водолій – джек-рассел-тер'єр

Якщо джек-рассел зловив вас на гарячому (читаєте тут газету, коли песик вже п'ять хвилин не грався!) – відкрутитися не вдасться.

Доведеться знову кидати м'ячик – і знову кидати м'ячик. М'ячик. М'ячик. М'ячик. М'ячик. Є, звичайно, інший варіант – можна кинути джек-рассела, в сенсі напризволяще: нехай сам себе розважає, раз він такий веселун!

Але слід пам'ятати, що джек-рассел-тер'єр – не просто веселун, а мисливська собака, готова пірнути в нору до кого завгодно і прийняти там бій.

Так що якщо джек-рассел почне розважати себе сам, є шанс, що результат вам не дуже сподобається. У сенсі – замучитеся трупи ховати. Так що краще киньте йому м'ячик. І сходіть з Водолієм на каток. А то ж гірше буде.

яка ти собака по знаку зодіаку?

Риби – афганський хорт

Вона дуже красива. Ні, не так: ВОНА ДУЖЕ КРАСИВА. Афганський хорт – сама досконалість, красивіших тварин взагалі не буває. І навіть те, що підтримка цієї краси вимагає величезної кількості часу і грошей, нікого не зупиняє.

Заради цього можна і потерпіти!

Правда, афганські хорти регулярно займають почесне друге місце в списку найбільш дурних порід собак.

Що, звичайно, неправда і злий наклеп, хорт просто плювати хотіла на людців, включаючи господарів: принеси мені мою миску, раб, і зникни!

Хорти просто не створені для роботи з людиною, у них інші завдання. А у афганського хорта і зовсім давно вже немає ніяких робочих завдань, крім одного: прикрашати собою світ. Вони такі котики, ну або Рибки.

яка ти собака по знаку зодіаку?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему