25 Листопада 2018
Новини

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Леви порадіють за дітей, а Раки самі пригадають дитинство

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Леви порадіють за дітей, а Раки самі пригадають дитинство

Неділя! Нарешті навіть ті, хто плідно працював у суботу, зможуть розслабитись. Для якогось відпочинок – це ковдра та кохана людина поруч, хтось скористався бездощовою погодою та вже зранку прогулюється улюбленими вулицями, а хтось тільки готує на кухні запашну каву та вишукує нову книгу, аби насолодитися вихідним на одинці. Як би там не було, але підготуватись до важкого робочого тижня, відпочивши морально і фізично, потрібно усім знакам зодіаку.

Овен

Відпочинок у формі личинки, коли ти завернутий у ковдру, і нехай увесь світ зачекає. Принаймні нехай потерпить години зо дві, поки енергія знову не наповнить непосидючого Овна, і він вирушить шукати собі пригод. А поки кава і  Sting зроблять недільний ранок більш ніж приємним…

Телець

Моральне виснаження таки далося взнаки. Ви відчуваєте себе спустошеним через щоденні проблеми, та й субота виявилась не такою, як собі запланували. Проте не варто забувати, що це був лише невдалий день, попереду ціле життя. Наповніть його фарбами! А Дзідзьо нагадає, що сьогодні таки вихідний!

Близнюки

Ото ви вчора колобродили! Бачили ніч, гуляли всю ніч, аж до рання – пригадаємо слова пісні незабутнього Цоя. Та сьогодні вам варто спинити коней та дозволити собі побути «домашніми». Ваші рідні потребують зараз вашої підтримки. Не залишайте їх наодинці зі своїми проблемами.

Рак

Креатив в усьому – це девіз вашого сьогоднішнього дня! Аби його підживити, вам варто зробити сьогодні те, що ніколи не робили. Підіть у розважальний центр та пригадайте дитинство: ролики, батути, гірки тощо. Або станьте на день волонтером, зберіть усіх сусідських собак та нагодуйте їх сніданком. Подяка, що відобразитися у собачих очах, добряче вас вмотивує на увесь наступний тиждень.

Лев

Ваші левенята, як ніколи, хочуть сьогодні надмірної уваги. Ну, що ж: діти – то святе. Тому не зволікайте, складіть разом із малечею розклад вихідного дня, та вперед, підкорювати зоопарк, атракціони, піцерії, боулінг. А поки ваші діти будуть носитися із радісними криками та лякати обслуговуючий персонал, зробіть вигляд, що ви тут не до чого, і зателефонуйте своїм батькам…

Діва

Меланхолія повільно переростає в осінню депресію. Такий вже він, той листопад. Але, знаєте, інколи поплакати – це непогано, а навпаки. Зі сльозами виходять негативні емоції та стрес. Сльози очищують організм на фізичному рівні та серце  - на духовному. Тому поплачте з гуртом  KAZKA, поки триває їхній кліп, що набрав 74 млн переглядів, а потім знову в бій! На вас чекає вдалий робочий тиждень.

Терези

Скільки б років вам не було, ви завжди відчуваєте себе молодим. Тож не давайте сьогодні жодного шансу бажанню  повалятися вдома, а рушайте на прогулянку. І неважливо, хто складе вам компанію: друг, родич чи кохана людина. Ви повинні провести неділю у приємних розмовах, на свіжому повітрі, із почуття закоханості у цей світ.  До слова, погода для невеликого пікніку більш ніж сприятлива.  

Скорпіон

Вітаю! Ви закохані та кохані! Сьогоднішній вихідний ніби створений для того, аби провести час зі своєю другою половинкою. Подумайте разом, як би хотіли провести цей день, і вперед! Головне, аби ваші бажання співпали. І навіть якщо ви вирушите у найближчий супермаркет за продуктами, чи у меблевий салон за новим диваном, робіть це обов’язкова разом, із романтичним настроєм, під харизматичних  Guns N' Roses.

Стрілець

Святковий настрій не полишає вас ні на хвилину. І неважливо, чи ви вже отримали вітання з нагоди дня народження, чи перебуваєте у передчутті привітань та гучної вечірки. Головне, аби усі щирі побажання, які вам сказали чи скажуть, обов’язкова збулись. А ще добряче подумайте над тим, що побажаєте самі собі, коли будете задмухувати свічки на святковому торті. Дозвольте собі побути дитиною…

Козеріг

Нелегке життя та буденність зуміли таки загнати вас у кут. Та дістатися до небес можна лише тоді, коли добряче відштовхнешся від самісінького дна. Тому гідно приймайте  неприємні подарунки від  долі, ні на мить не втрачаючи віри у краще. Вірте у будь-якому випадку, адже по вашій вірі воздається…

Водолій

Сьогодні, як ніколи, ви відчуваєте себе самотнім. Здається, вас усі полишили, і не тішить не запашна кава, ні улюблені смаколики. В такі хвилини дуже допомагає пригадати усі щасливі моменти, що трапилися з вами за останні роки. Дістаньте їх з пам’яті, обережно розкладіть у прозорі пляшечки та розставте на  полиці над своїм ліжком. Тоді ви побачите, що не все так погано, і зробите усе, аби цих щасливих моментів було побільше.

Риби

Ого! Сьогодні від вашої енергії може загорітися будинок! Ви добряче відпочили та налаштували себе на позитивний тиждень. В цьому вам неабияк допомагала ваша кохана людина. Не забувайте про це, коли і їй знадобиться ваша підтримка. А поки гарного вихідного! Насолоджуйтесь життям!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео
В тему