20 Листопада 2018
Новини

«Втратили голову» через Смілу: у Черкащини новий губернатор

«Втратили голову» через Смілу: у Черкащини новий губернатор

Глава держави порадив новоспеченому главі Черкаської ОДА тимчасово переїхати до Сміли.

У вівторок, 20 листопада, Петро Порошенко призначив нового очільника Черкаської облдержадміністрації і дав тому доручення переїхати до Сміли. Пише видання «Сегодня».

Новоспеченим губернатором Черкащини став Олександр Вольбовець, котрий до того три роки обіймав посаду глави Черкаської ОДА. Представлення нового керманича регіону відбулося в ході робочої поїздки Президента.

«Олександр Іванович – людина черкаська. І так сталося, це він мені сказав, я на це уваги не звернув, що саме сьогодні виповнюється рівно три роки, як він був обраний головою Черкаської обласної ради. Я думаю, що три роки на посаді голови Черкаської обласної ради – це вже досить», – зазначив глава держави.

Першим завданням, яке отримав від гаранта новий губернатор,стало розв’язання проблеми опалення в Смілі. Петро Порошенко завірив Вельбовця, що підтримка глави держави в того вже є, і висловив сподівання, що нового керівника області підтримає і громадськість.

«У мене буде прохання до Олександра Івановича – першим вашим завданням є поїздка в Смілу, щоб почати врегулювання ситуації. Якщо треба, моя порада – на кілька днів перенесіть свою приймальню в Смілу, зустрічайтеся з людьми, слухайте їх, розкажіть позицію обласної державної адміністрації, розкажіть позицію президента», – порадив новоспеченому губернатору Порошенко.

Також президент подякував вже екс-голові ЧОДА Юрію Ткаченку за все, що той зробив для Черкас. «Зараз ми домовилися, що у нього буде інша дуже відповідальна ділянка роботи», – зазначив Порошенко, та не уточнив, куди відправить Ткаченка після нагрітого губернаторського крісла.

Зазначимо, Олександр Вельбовець свого часу пройшов до Черкаської облради як представник Блоку Петра Порошенка. В обласній раді, відповідно до регламенту, був позафракційним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довели холодом: жителі Сміли пікетують Кабмін

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему