20 Листопада 2018
Новини

Вічна наречена Періс Гілтон знову скасувала весілля

Вічна наречена Періс Гілтон знову скасувала весілля

Світська левиця Геріс Хілтон та голлівудський актор українського походження Кріс Зілка, які мали намір зіграти весілля у листопаді, розсталися.

Закордонні ЗМІ пишуть, що ініціатором розриву, який стався кілька тижнів тому, стала Періс. Наближені до селебреті джерела зазначають, мовляв таке рішення Гілтон прийняла, бо вважає, що їхній роман розвивався надто стрімко.

Інсайдери розповіли порталу People, що незважаючи на розрив, Періс бажає екс-бойфренду щастя і надіється що вони з Крісом зможуть зберегти дружні стосунки.

Нині ж Гілтон хоче побути самотньою, розібратися в собі, а всю енергію націлити на роботу.

«Вона подорожує світом, презентує свою лінію косметики по догляду за обличчям, рекламує власні парфуми», – стверджують наближені до зірки джерела.

На розрив Періс з Крісом натякає і її свіженький пост в Instagram. Так, 19 листопада вона опублікувала своє фото в образі Мерилін Монро і додала опис:

«Я вірю, що все відбувається з якоїсь причини. Люди змінюються, щоб ти могла вчитися відпускати. Іноді події не йдуть своєю чергою, щоб ти вміла цінувати те, що йде за планом. Ти віриш в брехню, щоб у підсумку навчитися не довіряти нікому, крім себе самої. І іноді щось хороше закінчується, щоб могло початися щось краще».

Періс Хілтон

До слова, ще два тижні тому Періс бачили в аеропорту Лос-Анджелеса. Тоді на її руці ще красувалася обручка з діамантом вагою 20 карат і вартістю $ 2 млн.

Нагадаємо, Гілтон і Зілка познайомилися вісім років тому на одній з вечірок після кінопремії «Оскар», але почали зустрічатися лише у 2017 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Періс Гілтон гулятиме вулицями Львова

Періс Хілтон

Попередньо датою весілля обрали 11 листопада. В одному з інтерв’ю Періс сказала:

«11.11 – дата, яку я завжди любила. Я часто говорю, "11:11 – загадай бажання на удачу". І Кріс запропонував зробити це 11 листопада, якщо для мене ці числа так багато означають».

Однак в кінці серпня пара перенесла дату весілля на невизначений термін. Тоді, як причину зміни дня свята, назвали велику зайнятість Гілтон на роботі, мовляв не вистачає часу гідно підготуватися до церемонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через невинний жарт сина Вілла Сміта зробили геєм (відео) 

Періс Хілтон

Нагадаємо, актор Кріс Зілка прославився завдяки зйомкам у різних фільмах жахів на зразок «Щелепи 3D» і «Піраньї». Його останньою роботою стала роль у серіал «Залишені», який фінішував у 2017 році. Зараз річний дохід Зілка оцінюється в $ 4 млн, а стан Гілтон, завдяки її магазинам і авторським парфумам, налічує $ 300 млн.

Цікаво, що Періс у Голлівуді називають «нареченою втікачкою». Це вже треті заручини, які розриває зірка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, чутки, Відео
В тему