12 Листопада 2018
Новини

Вигоріле авто головного «євробляхара» країни тепер визначна пам’ятка

Вигоріле авто головного «євробляхара» країни тепер визначна пам’ятка

Спалений Range Rover, який належав лідеру «Авто Євро Сили» Олегу Ярошевичу, встановили біля офісу громадської організації. Тепер вигоріле авто символ недосконалості та примітивності законодавчої системи України.

Про це повідомляє SQ.

Нагадаємо, 7 і 8 листопада біля будівлі Верховної Ради власники не розмитнених іномарок проводили акції протесту. 8 листопада парламент прийняв законопроект №8487 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів».

8 листопада лідер громадської організації «Авто Євро Сила» (АЄС) Олег Ярошевич після знущальних поправок до Митного кодексу у частині розмитнення авто на іноземній реєстрації на знак протесту спалив власний автомобіль.

Активіст збирався підпалити машину під будівлею Верховної Ради, але тоді йому завадили силовики. Тому він спалив авто за містом, де пожежа не загрожувала оточуючим. Після цього Олег сказав, що не шкодує про вчинок.

На даний момент «останки» від Range Rover перевезли на територію офісу організації «Авто Євро Сила». Вщент згоріла машина стоїть на парковці будівлі. Цікаво, що з якоїсь причини у неї відсутні всі четверо дверей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний «євробляхар» України після поразки у Раді на знак протесту спалив свій джип (відео)

Авто Олега Ярошевича

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему