11 Листопада 2018
Новини

У Києві авто знесло зупинку і влетіло в підземний перехід

У Києві авто знесло зупинку і влетіло в підземний перехід

У неділю, 11 листопада, на перетині Повітрофлотського проспекту та вулиці Огієнка сталася аварія за участю автомобіля Mazda CX-7. Машина влетіла в підземний перехід. ДТП сталося близько 6:30.

Про це повідомляє Інформатор.

За попередніми даними, водій Mazda їхав з боку Повітрофлотського мосту, в сторону Солом'янської площі. У цей момент водій втратив керування. Автомобіль виїхав на зустрічну смугу, зніс зупинку громадського транспорту і влетів в підземний перехід.

Місце аварії відразу ж оточили поліцейські, оскільки в результаті зіткнення у машини виявився пробитий бензобак і бензин розлився по всьому пішохідному переходу. Рятувальники ГСЧС займалися ліквідацією розлиття.

За словами поліції, водій Mazda не був п'яний і можливо просто заснув за кермом. На щастя, в ДТП ніхто не постраждав. На місці працював екіпаж патрульної поліції, «швидка» і рятувальники ГСЧС. Деталі події встановить слідство.

Київ ДТП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Луценко розказав про «уважуху» від зеків і «тігру», яку найчастіше бачить у горизонтальному положенні (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему