11 Листопада 2018
Новини

Половина голлівудських зірок залишиться безхатьками через масштабну пожежу в Каліфорнії

Половина голлівудських зірок залишиться безхатьками через масштабну пожежу в Каліфорнії

Число жертв лісових пожеж на півночі американського штату Каліфорнія зросла до 23 осіб, повідомляють закордонні ЗМІ. За словами шерифа округу Бьютт Корі Хоне, в суботу були знайдені 14 тіл. А напередодні повідомлялося про дев'ять загиблих.

Президент США Дональд Трамп оголосив режим надзвичайної ситуації в штаті Каліфорнія через лісові пожежі. Місцевій владі буде надана федеральна допомога для реагування на пожежі. Вогонь поширився вже на 404 кв. км. Через сильний вітер полум'я важко загасити.

З Малібу, штат Каліфорнія, вже евакуйовані близько 13 тис. жителів, свої будинки залишають і голлівудські зірки.

Співачка Шер, яка знаходиться в Лас-Вегасі, написала в Twitter, що вона переживає за свій будинок в Малібу.

Про евакуацію повідомив режисер Гільєрмо дель Торро, відзначивши, що залишив свою «колекцію фантастичних і жахливо пам'ятних речей».

Покидає свій маєток і модель Кім Кардашьян. Хоча зірка зараз проживає в Чикаго, вона вирушила до Каліфорнії і на півдорозі побачила страшні пейзажі в своєму рідному місті з літака. У неї була тільки 1 година, щоб зібрати всі необхідні речі і покинути маєток. Вона повідомила, що вогонь підступав до її дому, але пожежникам вдалося запобігти його розповсюдженню.

Каліфорнія пожежа

Вогонь уже забрав будинок Кейтлін Дженнер, батька супермоделі Кендалл Дженнер і королеви Instagram Кайлі Дженнер. Площа вілли становила 325 квадратних метрів. У будинку було чотири спальні. З веранди відкривався прекрасний вид на пляж Малібу.

Нагадаємо, Вільям Брюс Дженнер, відомий американський легкоатлет, олімпійський чемпіон, три роки тому змінив стать і став жінкою. Після цього з ним розлучилася Кріс Кардашьян, мати Кім, Кендалл і Кайлі Кардашьян.

Інша донька Кріс Кардашьян Хлої, залишила в соцмережах відеоролики, на якому видно, як вогонь охоплює будинки її сусідів. Зараз зірка дякує всім за підтримку і молиться за всіх, хто постраждав від стихійного лиха.

Пожежа підібралася і до особняка відомої співачки Леді Гаги. Будинок, за свідченням очевидців, оповитий клубами диму.

Відомий актор Уїлл Сміт («Люди в чорному», «Я – легенда») повідомив в Instagram, що і його особняк теж знаходиться в безпосередній небезпеці. Сміт вкрай стурбований.

Надходять повідомлення про те, що пожежа дістався до особняків актриси Деніз Річардс («Зоряний десант», «Два з половиною чоловіка»), актриси Аліси Мілано («Всі жінки відьми», «Коммандо»), актора Марка Хемілла (Люк Скайуокер в «Зоряних війнах»), а також інших знаменитостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Пробив енергетикою»: під вокалістом відомого гурту проломилася сцена (відео) 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему

Останні матеріали