10 Листопада 2018
Новини

В окупованому Донецьку «бомбанули» штаб бойовиків: ватажки волають про «зрив виборів»

В окупованому Донецьку «бомбанули» штаб бойовиків: ватажки волають про «зрив виборів»

У столиці «недореспубліки ДНР» Донецьку підірвано штаб сепаратистів. Найімовірніше, по будівлі випалили зі «Джмеля». Про це пише видання «Депо».

В Донецьку підірвали штаб бойовиків, розташований у центрі міста. Після інциденту в окупованому місті перекрито вулиці, проводиться масовий обшук. «Депо» відстежило повідомлення у сепаратистському телеграм-каналі «Май ДНР» (належить Майї Пироговій, так званому «директорові» так званого «департаменту інформаційного забезпечення міністерства інформації ДНР». Як сказано у сповіщенні в месенджері, найімовірніше, по будівлі випустили боєприпас із реактивного піхотного вогнемета «Джміль».

«О 18:30 в будівлю на вул. Роза Люксембург, 54 невідомі вистрілили з вогнемета «Шмель». У момент пострілу будівля була порожня, жертв немає. Будівлю оточила поліція. На місці злочину ведуться слідчі дії», – йдеться в повідомленні офіційного рупора «ДНР».

Так само про постріл по штабу бойовиків із гранатомета інформує терористичний сайт DNR-live.

У свою чергу жителі окупованого сепарсько-російськими силами міста ринулися ділитися у соцмережах інформацією про подію. Люди пишуть про гучний вибух і спрацювання сирен в автівках.

Користувачка Fisher Vera пише: «Пишуть на СБУ шось бахнуло і сирени завили. Поки без подробиць».

Юзер Hochu domoy іронізує: «Ось воно що… Вибори зірвати?)))))) Ай-ай-ай! Згуртуймося навколо Дениска!».

Той же дописувач: «На станції переливання сигналки спрацювали. Роза і Миру підстрибнули, потім бачили машини із мигалками, які виїжджали з нашого двору (від Республіканського) на проспект Миру».

Відзначимо, свого часу саме з РПВ «Джміль» був знищений деенерівський ватажок на кличку Гіві. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему