9 Листопада 2018
Новини

Спецслужби СБУ, отримавши результати фейкових виборів, додали мороки ДНР та ЛНР

Спецслужби СБУ, отримавши результати фейкових виборів, додали мороки ДНР та ЛНР

На території окупованих ДНР та ЛНР на 11 листопада терористи запланували так звані вибори. Службі безпеки України ще до їхнього проведення вдалося роздобути достовірні дані про результати «голосування».

Цифри на брифінгу озвучив глава спецслужби Василь Грицак, передає «112 Україна». Він наголосив, що Росія навмисно влаштувала на Донбасі так звані вибори для імітації процесу вільного волевиявлення.

«Насправді як у 2014 році, так і у 2018 році всі переможці вже визначені і переможні цифри вже намальовані в АП (Росії, – ред.). Я відкрию маленьку таємницю, це оперативні дані, я думаю, це трохи сплутає карти для тих, хто сидить на непідконтрольній території і режисує ці так звані вибори. За нашими даними, попередньо вже намалювали для перемоги Пушиліна у «ДНР» 55%, Пасічника у «ЛНР» – 63%. Явку мають засвідчити 70% виборців», – розповів Грицак.

Пізніше блогер Денис Казанський на своїй сторінці у Twitter оприлюднив докази того, як терористи «ДНР» забезпечують явку на так звані вибори. За його словами, всі бойовики підписують зобов'язання, що голосуватимуть за Пушиліна, – пише «obozrevatel».

Як відомо, наразі терористи Денис Пушилін і Леонід Пасічник «виконують обов'язки голів» ОРДО і ОРДЛО відповідно. Пушиліна призначили після вбивства Олександра Захарченка, а Пасічника – після «перевороту» в "ЛНР" і втечі Ігоря Плотницького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДНР не може оплатити концерт Таїсії Повалій (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему