9 Листопада 2018
Новини

Народні месники підпалили будинок імовірному вбивці Каті Гандзюк

Народні месники підпалили будинок імовірному вбивці Каті Гандзюк

Тоді як офіційне слідство топчеться на місці, затягуючи процес виведення на чисту воду убивць херсонської активістки, її друзі та близькі уже розплутали «ланцюжок» цього злочину, провівши власне розслідування. Журналісти і громадські активісти знають, хто і за що «замовив» Катю, і йтимуть до кінця, змушуючи правоохоронні органи назвати конкретні імена, попри шалений спротив владних структур. Тим часом у Херсоні народні месники уже почали «самосуд» над людьми, причетними до убивства Каті. 

Так, днями у місті горів будинок, який належить Ігореві Павловському, який є помічником народного депутата Миколи Паламарчука. Невідомі палії закидали помешкання Павловського вибуховими пакетами і коктейлями Молотова, після чого сталася пожежа. Саме Павловського херсонські активісти звинувачують у вбивстві Каті Гандзюк.

«Місцеві передають, що в Павловського загорівся будинок. Здається, він забув щось вимкнути», – написав після інциденту активіст і блогер Іван Оберемко у «Фейсбуку».

Відзначимо,  що раніше активісти звинуватили помічника нардепа Миколи Паламарчука Ігоря Павловського у посередництві у вбивстві радниці Херсонського міського голови Катерини Гандзюк. Саме Павловський нібито передав гроші за «пророблену роботу» виконавцям, які облили 33-літню Катю концентрованою кислотою. Таку заяву зробили у групі «Хто замовив Катю Гандзюк?» у «Фейсбуку».

«Посередник між виконавцями злочину та замовником – Ігор Павловський. Раніше судимий. Кличка «Собака». Дуже любить розповідати про своє кримінальне минуле.

Павловський – колишній офіційний помічник депутата від Партії Регіонів Самойленка. Колишній неофіційний помічник депутата від Партії регіонів Журавка. Журавко зараз в ДНР. Павловський – офіційний помічник народного депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука. Паламарачук – вічний смотрящий по темах МВС у Херсонській області.

Банда Торбіна останні півроку до нападу працювала на Павловського, виконувала його доручення. Саме Павловський передавав грошові кошти за вбивство Каті керівнику групи виконавців – Торбіну. Ігор Павловський передав гроші від Замовника», – написали друзі Каті, які роблять усе, аби її вбивці були покарані.

Нагадаємо, через три місяці після нападу, під час якого отримала страшні хімічні опіки 30% тіла, Катя Гандзюк померла в лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему

Останні матеріали