8 Листопада 2018
Новини

У Луцьку «Укрпошта» відкрила поштове відділення нового формату

У Луцьку «Укрпошта» відкрила поштове відділення нового формату

Оновлене поштове відділення зв’язку 43006 запрацювало відсьогодні у Луцьку, за адресою вул. Івана Франка 61, офіс 7.

Урочисту стрічну з нагоди відкриття поштового відділення перерізали очільниця департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації Наталія Остапкович, директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк, помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

Відділення було перенесено з аварійного приміщення, яке розташовувалось у промзоні, у новий житловий комплекс, фактично у центрі міста,  у пристосоване для роботи нове приміщення з опаленням та ремонтом.

Примітно, що відділення має нове брендування, оснащене меблями нового зразка, швидкісним інтернетом, орієнтоване першочергово на посилочний формат та фінансові послуги, надаватиме широкий спектр послуг як фізичним, так і юридичним особам.

«Це вже друге поштове відділення, яке ми відкриваємо протягом поточного року. Оскільки продовжуємо відзначати зростання інтересу клієнтів до послуг компанії та, як наслідок, збільшення попиту на них, - намагаємось іти клієнтам назустріч, відкриваючи нові ВПЗ у найбільш зручних для місцевих мешканців локаціях», - зазначив керівник Волинської дирекції Укрпошти Іван Шевчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З 1 січня 2019 року «Укрпошта» припиняє доставку пенсій

Відкрите оновлене відділення Укрпошти у Луцьку

«Ми працюємо над тим, аби головним спектром послуг, яке надаватиме нове відділення, стали – прийом та відправлення посилок.  Тут для цього об лаштовані комфортні умови. Зауважу, що в останні три місяці кількість посилок, які відправляються через «Укрпошту»,  збільшилася. Це для нас величезний позитив, враховуючи те, що конкуренція на цьому ринку доволі висока», - зазначив Іван Шевчук.

Знаходиться відділення поблизу нового мікрорайону ЖК «Яровиця», розташованого поруч з кінотеатром «Промінь».

Режим роботи відділення:  понеділок-п’ятниця  8.00. - 18.00, субота 8.00.-16.00, неділя – вихідний.

Відкрите оновлене відділення Укрпошти у Луцьку фото 1

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали