6 Листопада 2018
Новини

Державна змова: Ляшко впевнений, що всіх валютних шахраїв покриває влада

Державна змова: Ляшко впевнений, що всіх валютних шахраїв покриває влада

Народний депутат Андрій Лозовий став учасником валютної махінації. Так, у Чехії, чиновник спробував розплатитися фальшивими євро за подарунок і був за це затриманий в аеропорту Праги.

Про цей інцидент повідомив глава Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

«У Празі під час вильоту до Києва поліція затримала Андрія Лозового. За словами самого Андрія, з яким я тільки що говорив, в аеропорту він купував подарунок мамі, але євро, якими він хотів розрахуватися, виявилися фальшивими. Їх помічникові Лозового «обміняли» в одному з київських обмінників. Валютних кидал зараз шукає наша поліція, бо «обмінник» зник. Ну, а чеська поліція, я сподіваюся, негайно звільнить Лозового, який став жертвою обману валютних шахраїв, яких напевно кришує влада, інакше б вони не діяли так зухвало», – написав Ляшко .

«Ми всі з нетерпінням чекаємо, коли Лозовий сам більш докладно напише про свою неприємності. А українців закликаю бути дуже уважними і обережними, коли міняєте гроші, перевіряйте наявність ліцензії та дозволів. Щоб не стати, як Андрій, жертвою шахраїв», – повідомив Олег Ляшко .

Олег Ляшко та Андрій Лозовий

Пізніше сам Лозовій уточнив, що став жертвою валютних аферистів.

«Був у Празі. Хотів купити в duty free подарунок мамі і виявилося, що гроші фальшиві. Оскільки в чеському законодавстві спроба розрахуватися фальшивими коштами прирівнюється до їх виготовлення – мене затримали», – підкреслив нардеп.

Він зазначив, що провів у поліцейському відділенні вісім годин, але в результаті чеські правоохоронці розібралися, що він не вчиняв злочин і сам є потерпілим.

Найцікавіше в цій історії – заява Ляшка про те, що всіх валютних шахраїв «кришує» влада. Причому публіка зовсім не вірить у цю дурницю, зазначаючи: «Кончений мародер Андрій Лозовий погуляв в Німеччині, погуляв у Чехії, де дурня і затримали за те, що хотів розрахуватись фальшивими грошима. Ну і Ляшко відразу вигадав історію про якийсь там обмінний пункту, який вже зник».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему