5 Листопада 2018
Новини

Завтра Луцьк порине у жалобу за загиблим бійцем-земляком

Завтра Луцьк порине у жалобу за загиблим бійцем-земляком

Вівторок, 6 листопада, оголошено у Луцьку днем жалоби. Підпис під відповідним розпорядженням поставив секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт. 

Завтра у місті проводжатимуть в останню путь військовослужбовця, загиблого у зоні проведення операції об’єднаних сил на Сході України. Волинянин Максим Пасичнюк, який ніс службу на передовій у складі 14-ї ОМБР,  4 листопада загинув на Донбасі від кулі ворожого снайпера.

Полеглий герой народився у селі Губин Локачинського району 30 жовтня 1978 року. Навчався у Луцькому професійно-технічному училищі № 6. Військову службу за контрактом проходив з 2017 року. Захищав східні рубежі нашої держави, відстоював територіальну цілісність і суверенітет Батьківщини.

Завтра вранці тіло військового привезуть на Волинь. Так, об 11 год. у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбудеться відспівування, а о 12 год. – громадянська панахида на Театральному майдані. Потому тіло Героя перевезуть у рідне село на Локачинщині, де й поховають.

На знак скорботи за полеглим воїном на луцькій мерії, на будівлях підприємств, установ та організацій приспустять Державний Прапор України з чорною стрічкою. Також обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Максим Пасичнюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему