26 Жовтня 2018
Новини

Трьох українок везли в сексрабство до Німеччини: сутенера затримали на кордоні (фото)

Трьох українок везли в сексрабство до Німеччини: сутенера затримали на кордоні (фото)

Чоловік, житель Чернігівської області організував вивезення в Німеччину трьох громадянок України з метою їх подальшої примусової сексуальної експлуатації. За ним оперативники стежили вже ківлька місяців.

Зловмисника з «живим товаром» було затримано напередодні, в пункті пропуску «Нові Яриловичі» Чернігівського прикордонного загону. Про це на своїй сторінці в Facebook написав помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

Скрін Слободяна з повідомленням про затримання

Під час проведення обшуків було вилучено мобільні пристрої, комп'ютерна техніка та інші речові докази злочинної діяльності.

Зловмисники, користуючись уразливим станом потерпілих, обіцяли влаштувати дівчат на нібито легальну роботу в Німеччину, а насправді шляхом обману заганяли жертв у боргову кабалу з подальшою сексуальною експлуатацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київські сутенери вивозили дівчат у секс-рабство в Китай

Чоловіків, яких підозрюють у сутенерстві затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 ККУ ( «Торгівля людьми або інший незаконний договір щодо людини»), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Затримання сутенера_Чергнівщина

Жертви сутенера_Чернігівщина

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, прикордонники, кримінал, Фото, торгівля людьми, чернігів
В тему