25 Жовтня 2018
Новини

На Одещині два тижні морять голодом отару овець, замкнену у фурі в порту

На Одещині два тижні морять голодом отару овець, замкнену у фурі в порту

В Чорноморську, що на Одещині, скандал через жорстоке поводження із тваринами. У Чорноморському портовому терміналі через бюрократичну тяганину вже два тижні в задушливому кузові фури зачинені три сотні овець!

Ідеться в сюжеті ТСН.

Ціла отара півмісяця томиться в вантажному відсіку машини. Половина нещасних тварин уже виздихала від голоду і спраги, бо завезти їжу для овець на територію терміналу забороняють, вагітні самки поскидали плоди, гнилі туші, в яких кишать трупні черви, залишаються разом із живими вівцями. 

Ті овечки, які ще живі, мучаться у залізному контейнері, звідки чується пронизливе жалібне бекання. Сьогодні уночі жалісливі люди таємно проникнули на територію терміналу і підгодували бідних овець. Волонтери, які вночі пробралися до тварин, принесли капусту, моркву та яблука. Живими залишається всього кілька десятків тварин. А їхню долю вирішує спеціально скликана екстрена комісія у Чорноморську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Хмельницькому директора собачого притулку зняли в момент, коли труїв дворняг на вулиці міста (відео 18+)

В Чорноморську жорстоке поводження із тваринами

Повідомляється, що триста овець експортували із України до Туреччини поромом, але покупець по них не приїхав. Після цього овечок завернули додому,а тепер не випускають із терміналу через заборону ветеринарів: ті вважають, що за час перебування на турецьких землях парнокопитні могли підхопити небезпечну недугу.

В Чорноморську жорстоке поводження із тваринами фото 1

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, скандал, тварини, одеса
В тему