23 Жовтня 2018
Новини

На Миколаївщині посеред білого дня у ліфті зґвалтували 12-літню дитину

На Миколаївщині посеред білого дня у ліфті зґвалтували 12-літню дитину

12-річна дівчинка стала жертвою ґвалтівника, якого оголосили в розшук на Миколаївщині.

Миколаїв гуде після вчорашнього інциденту: посеред білого дня у ліфті однієї із багатоповерхівок міста невідомий молодик вчинив наругу над малолітньою дитиною. Була зґвалтована дівчинка 12 років.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції в регіоні, 22 жовтня близько 15:00 надійшло повідомлення про вчинення злочину сексуального характеру щодо малолітньої мешканки Заводського району. Насильник атакував школярку в ліфтовій кабіні багатоповерхівки в мікрорайоні Намив.

Складено фоторобот підозрюваного. Прикмети розшукуваного: зріст – 165-170 см, на вигляд близько 20 років, волосся темно-коричневого кольору, укладене назад, очі темні вузькі, брови широкі чорні, губи тонкі. На підборідді має борідку. Мав на собі педофіл штани і спортивну кофту чорного кольору з капюшоном, футболку темного кольору і спортивне темне взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Запоріжжі чоловік вирішив зґвалтувати дівчину, яку пригостив сигареткою

Фоторобот підозрюваного який зґвалтував 12-літню дитину у Миколаєві

За фактом зґвалтування дитини миколаївські слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 153 КК України «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом», що карається позбавленням волі на строк від восьми до 12 років.

Також про цей інцидент сповістив у своєму «Фейсбук» перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін:

«Вчора до поліції Миколаївської області надійшло повідомлення про те, що у ліфті багатоповерхового будинку була зґвалтована 12-річна дівчинка, тривають слідчо-оперативні заходи. Сьогодні разом з адвокатом Ларисою Гриценко, співавтором документу, ми обговорювали наш законопроект № 6607, який відкладений Комітетом з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Верховної Ради на доопрацювання. Ми доопрацюємо законопроект. Будуть враховані всі зауваження. Можливо, це дозволить прискорити розгляд і все ж таки посилити захист наших дітей», – написав поліцейський чиновник.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, миколаїв, згвалтування
В тему