22 Жовтня 2018
Новини

Черговий мільйонер рветься до влади: Насіров хоче сісти в крісло президента

Черговий мільйонер рветься до влади: Насіров хоче сісти в крісло президента

Абсолютна більшість українців не задоволена сьогоднішньою владою, а тому як гриби після дощу кандидатів на посаду глави держави зростає з кожним днем. Хто тільки не прагне стати президентом: артист, турист, посадовець та екс-засуджені. Власне, про одного з них і мова.

У Львові напередодні відбувся благодійний віденський бал у вишуканому заміському готелі, який належить родині Кривецьких, пише forpost.

Як зазначає видання, на балу був екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров без браслета, з дружиною Катериною і тестем-забудовником-мільйонером. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рекорд в політиці: в Україні майже 100 кандидатів в президенти

У інтерв'ю програмі «Світське життя» Насіров заявив, що йде у президенти. На питання, скільки готовий витратити на президентську кампанію, Насіров відповів: «30-40-50 мільйонів».

На балу також були дружина радника Віталія Кличка Ігоря Ніконова – Іванна, телеведуча Тетяна Рамус, дружина відомого бізнесмена та колекціонера Ігоря Воронова та інші.

Нагадаємо, екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров був затриманий у березні 2017 НАБУ за справою «Укргазвидобування». Через трохи його випустили під заставу розміром 100 млн грн, внесених дружиною та тестем.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, роман насіров, вибори 2019, президент
В тему