22 Жовтня 2018
Новини

Полтавські хлопчаки виграли мільйон на стадіон

Полтавські хлопчаки виграли мільйон на стадіон

Переможцями фіналу Всеукраїнського турніру з дворового футболу «Мільйон на стадіон» стали юні спортсмени із Полтави. Фінальна гра пройшла 21 жовтня у Києві. Про це розповів президент Всеукраїнської національної федерації дворового футболу Ілля Кива.

«Кожен день багато хто з нас бачить зі своїх вікон простих хлопчаків, які ганяють на вулицях м’яча. Ми вирішили підтримати хлопців в їх захопленні, подарувати їм свято і додаткову мотивацію до здорового способу життя. Так півроку тому ми почали цей турнір, назвали головний приз — мільйон гривень на будівництво футбольного поля в своєму місті, і провели обласні змагання з дворового футболу в кожній області. І ось сьогодні на цьому полі зіткнулися переможці, щоб визначити кращих. Мільйон — це ваш приз за спрагу перемоги, цілеспрямованість і злагоджену, командну гру», — розповів він.

У чемпіонаті брали участь збірні команди дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей, переселенців із зони АТО, СЖО 2006-2008 р.н. Головний приз у мільйон гривень отримала команда з Полтавської області, посівши перше місце. Також в липні полтавці відправляться на чемпіонат з дворового футболу в Європу, де вони зіграють з дитячою збірною Ліги Італії. Друге і третє місце відповідно посіли команди з Херсонської та Київської областей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, полтава, футбол, гроші, спорт, спорт
В тему