22 Жовтня 2018
Новини

У США чоловік впав у шахту і просидів там два дні зі зміями

У США чоловік впав у шахту і просидів там два дні зі зміями

В американському штаті Арізона врятували 62-річного чоловіка, який впав у занедбану шахту, що кишила зміями. Про це повідомляє CNN.

Джон Уодделл планував спуститися по шахтному стовбуру за допомогою саморобного пристрою, який він встановив на поверхні напередодні. У понеділок, 15 жовтня, чоловік почав спуск по тросу. Коли до дна залишалося не менше 15 метрів, карабін зламався, і він полетів у низ.

При падінні Уодделл отримав множинні переломи обох ніг. Чоловік не мав ні води, ні їжі, а його мобільний телефон не підключався до мережі. Надії на те, що крики почують на поверхні, майже не було, тому що найближча дорога розташовувалася на відстані п'яти кілометрів.

Справа ускладнювалася ще й тим, що падіння привернуло увагу змій, які жили в шахті. За 40 годин, які він провів на дні, йому довелося вбити трьох гримучих змій, повідомляє WSRZ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США відому модель збило авто, коли вона знімала туфлі на переході

Уодделла виручив сусід Террі Шрейдер, який знав про його плани і обіцяв приїхати, якщо той не повернеться до вівторка. У середу Шрейдер приїхав до шахти.

«Коли я зупинив пікап, стало чутно, як він кричить: "Допоможіть! Допоможіть"», – розповів він.

Шрейдер тут же зателефонував до екстреної служби. Для зручності переговорів на дно шахти скинули рацію, потім туди спустився рятувальник. Щоб підняти Уодделл на поверхню, знадобилося шість годин. Після цього його відвезли у лікарню.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, сша, змії, шахти
В тему