22 Жовтня 2018
Новини

Азіатська акторка зізналася, як їй вдається виглядати вдвічі молодшою

Азіатська акторка зізналася, як їй вдається виглядати вдвічі молодшою

Тайванська акторка Аліса Чіа, яка днями відзначила своє 44-річчя, відома не так своїми фільмами, як тим, що виглядає, як юна дівчинка. У день свого народження Аліса розкрила секрет своєї молодості.

Чіа відсвяткувала свій день народження в тісному родинному колі: з 35-річним чоловіком і трьома доньками, найстаршій з яких 13 років, середульшій три роки, а молодшій — один.

«День народження — день, який всі жінки люблять і ненавидять», — написала вона в своєму акаунті в соціальній мережі і додала, що старша дочка привітала її з «подвійним 22-річчям».

Коментатори захопилися її зовнішністю і відзначили, що вона виглядає «навіть не на 22 роки, а на 18».

Актриса пояснила, що зберегти юність та красу, якій заздрять навіть молоді дівчата, їй допомагає повна відмова від алкоголю і вечірніх та нічних перекусів. Вона додала, що намагається уникати смаженої і гострої їжі. Крім того, Чіа завжди лягає спати рано, відкладає телефон за дві години до сну і постійно п'є теплу воду. Також вона займається спортом як мінімум двічі в тиждень.

Найважливішим правилом красуня акторка назвала вміння розслаблятися: «Існує багато способів висловити любов до себе. Переконайтеся, що у вас є час на масаж обличчя і стоп, а також дозволяйте собі відпочити».

Чіа популярна в Китаї і Південно-Східній Азії. З 16 років вона знімається в рекламних роликах, тайванських серіалах і китайських фільмах. Також вона веде телепередачі і співає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, тайвань, фільми, секрет успіху
В тему