18 Жовтня 2018
Новини

Керчинська трагедія: жертв стало більше, з’явилися нові шокуючі деталі масового розстрілу

Керчинська трагедія: жертв стало більше, з’явилися нові шокуючі деталі масового розстрілу

Серед загиблих 15 студентів і п'ятеро дорослих. На момент трагедії шістьом студентам не виповнилося 18 років.

За останніми даними, в результаті теракту в Керченському політехнічному коледжі загинули 20 осіб. Про це заявив заступник голови адміністрації Керчі Дилявер Мельгазієв, пишуть російські ЗМІ.  

«Двадцять загиблих. Привезли не три людини з технікуму, як ми очікували, а чотири», - сказав він, вийшовши  до журналістів з будівлі міського моргу, куди протягом ночі прибували тіла жертв трагедії і де триває процедура впізнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість загиблих у Керчі зросла до 13, а винуватця вибуху знайшли мертвим

Зазначається, що у лікарнях залишаються понад 40 постраждалих, з них п'ятеро – у вкрай важкому стані, лікарі намагаються стабілізувати їх для того, щоб перевезти в московські клініки.

За словами одногрупників, убивця Влад Росляков був дуже замкнутим. Він майже ні з ким не спілкувався і давно видалився з соцмереж. Також повідомляється, що він цікавився маніяками, а минулого тижня купив зброю та 150 набоїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Застрелився в бібліотеці: опублікували фото Рослякова, який розстріляв дітей у Криму (21+)

Нагадаємо, 17 жовтня у політехнічному коледжі в окупованого міста Керч стався вибух. На початку припускали, побутовий нещасний випадок – вибух газового балона, проте згодом стало відомо, що вибухнула бомба. Ймовірно, її підірвав невідомий молодий чоловік, який перед тим влаштував стрілянину у коледжі.

Згодом стало відомо ім’я нападника. Ним виявився студент 4 курсу коледжу, 18-річний Владислав Росляков. Також з'явилася інформація, що підозрюваний у нападі на коледж після інциденту застрелився.

Через вибух у політехнічному коледжі в Керчі Слідчий комітет Росії відкрив кримінальну справу за статтею терористичний акт, але потім її перекваліфікував на масове вбивство.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, крим
В тему