17 Жовтня 2018
Новини

У луцькому дворі жильців 12 годин до божевілля доводив «крикливий» Fiat

У луцькому дворі жильців 12 годин до божевілля доводив «крикливий» Fiat

Дванадцять годин поспіль мешканці одного із дворів у 40-му кварталі Луцька в прямому розумінні мучилися через припарковану тут машину.

Дванадцять годин підряд, починаючи із третьої ночі, жильців багатоквартирного будинку за адресою Гордіюк, 4а тероризувала залишена на ніч у дворі іномарка: сигналізація як увімкнулася, коли ще треті півні не співали, то й так і «волала» без перерви пів дня. Окремі люди не могли очі склепити. Дзвонили навіть у поліцію, та правоохоронці на такий виклик не зреагували. Своїми знайти власника «крикливого» «Фіата» лучанам також не вдалося. Про таку оказію повідомив у пабліку «Наш Луцьк» у соцмереі «Фейсбук» один із місцевих мешканців – Вадим Кучер.

автоандони Луцьк

«Така тра..мудія з 3-ї години ночі. 40й, вул. Гордіюк, 4а. Може, хто впізнає авто – передавайте власнику привіт. Чи, можливо, з людиною щось сталося – тоді треба інші заходи реалізовувати. В любому випадку цю серенаду вже майже 12 годин слухають мешканці декількох п’ятиповерхівок. Телефонував у поліцію, виклик прийняли, але поки що ніяких рухів не помітно», – поскаржився на пережиті аудіальні муки. І долучив до свого допису підтверджувальне відео, яке можна переглянути ТУТ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, поліція
В тему