16 Жовтня 2018
Новини

Деталі від поліції про епічне зіткнення електровозів на Дніпропетровщині (фото)

Деталі від поліції про епічне зіткнення електровозів на Дніпропетровщині (фото)

У Дніпропетровській області сталася троща на залізниці: зіткнулися два потяги, унаслідок чого загинуло троє людей.

За даними Головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області, в результаті сьогоднішньої смертельної аварії на залізниці в результаті зіткнення електровозів загинули троє чоловіків – 1968, 1971 і 1983 років народження. Всі троє загиблих перебували в кабіні одного із локомотивів. Залізничників із кабіни другого локомотива, які усі вижили, визволяли із понівеченого вагона за допомогою спецтехніки. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини надзвичайної події. Слідчими відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 ККУ (Порушення правил безпеки руху залізничного транспорту). Ідеться на офіційному сайті міста Дніпра.

Нагадаємо, у Кривому Розі сьогодні, 16 жовтня, сталася катастрофа на залізниці. Рано-вранці на рейках не розминулися два локомотиви, в результаті зіткнення страшної сили загинуло троє чоловіків-працівників залізниці. Про це повідомляли дніпропетровські ДСНСівці.

16 жовтня о 04:17 рятувальники отримали повідомлення про зіткнення двох електровозів на території Анновського кар’єру. Попередньо, причиною залізничної аварії стала несправність гальм у одного із локомотивів. Другий у цей час стояв на розвантажуванні.

Аварія потягів у Кривому Розі 16.10.2018

В результаті інциденту загинули машиніст локомотива, його помічник і монтер шляху. Ще один потерпілий перебуває в реанімаційному відділенні місцевої лікарні – 53-літній майстер аварійної бригади.

Тривають роботи із ліквідування наслідків аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шокуючі подробиці трагедії в Луцьку: як на даху потяга спалахнули хлопці

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, аварія, потяги, смерть, поліція, Фото, дніпро
В тему