16 Жовтня 2018
Новини

На Закарпатті стовп на смерть привалив пенсіонерку на лавці

На Закарпатті стовп на смерть привалив пенсіонерку на лавці

У Закарпатській області поліція встановлює обставини загибелі пенсіонерки у результаті аварії, і ця смерть виглядає фатальною сукупністю нещасливих збігів.

У Виноградівському районі Закарпатської області правоохоронці встановлюють обставини загибелі внаслідок ДТП літньої жінки. Стався трагічний інцидент у селі Онок напередодні, 15 жовтня. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими надійшло у Виноградівське відділення поліції о 15:10. Про це інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На місці подій поліцейські встановили, що 22-річний виноградівець за кермом мікроавтобуса Mercedes Sprinter не впорався з керуванням, злетів у кювет, де протаранив електроопору, що стриміла із придорожнього рову. Від удару стовп зламався і впав на лавицю. У цей злощасний момент там сиділа 69-річна жителька Онока. Від отриманих у результаті падіння на неї електроопори травм жінка померла у реанімації місцевої лікарні.

За фактом ДТП з летальним наслідком поліція розпочала слідство. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Машину відбуксирували на арештмайданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві вагітна жінка билася з поліцейськими (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, дтп, пенсіонери, смерть, закарпаття
В тему

Останні матеріали