16 Жовтня 2018
Новини

Японці божеволіють через «грудасту» білку (фото)

Японці божеволіють через «грудасту» білку (фото)

Звірок із пухнастим «бюстом» змусив азійські соцмережі божеволіти. Все почалося із безневинного фото білочки, яку відвідувач зазнимкував у одному із зоопарків Токіо – «Інокасіра» – та запостив у своєму «Твітері».

Та уважні користувачі придивилися і звернули увагу на видатний пухнастий бюст білочки – і знімок моментально став популярним. Про таку зоологічну цікавинку пише ресурс «Фішки».

Японці просто-таки закохалися в одну із пухнастих мешканок «Інокасіри» через її незвичайну білячу фігуру із по-жіночому пишними грудьми. Користувач, який розмістив білочку у мікроб лозі, у грайливому тоні жартома назвав її «надзвичайно сексапільною». І співвітчизники з ним погодилися: японці перепостили фото неординарної білки більш як 45 000 разів! Навіть цілий фан-клуб фігуристої білочки створили. Багато хто вказує на те, що білка схожа на мультяшного персонажа – бурундучиху Кларису, в яку були закохані головні герої відомого мультика «Чіп і Дейл».

Відзначимо, що саме білка є символом зоопарку «Інокасіра», родзинкою якого є знаменитий білячий сад, де цих милих гризунів не злічити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пес-водій, який вправно кермує авто, приголомшив Мережу (відео)

Білка у зоопарку Токіо - Інокасіра

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, японія, зоопарк, тварини, курйози, Фото
В тему