9 Жовтня 2018
Новини

У Житомирі горе-породілля залишила немовля в холодному під’їзді

У Житомирі горе-породілля залишила немовля в холодному під’їзді

Мати-зозуля підкинула новонароджену дівчинку в під’їзд житомирської багатоповерхівки.

Поліція міста Житомира розшукує матір дівчинки-немовляти, знайденої у під’їзді багатоповерхового житлового будинку. Повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Мешканець багатоповерхівки близько дев’ятої години вечора понеділка, 8 жовтня, повідомив правоохоронцям Житомирського відділу поліції, що виявив на сходовому майданчику шостого поверху новонароджену дитину. Новонароджена дівчинка, закутана у білу ковдру, лежала біля ліфту. Про таку знахідку чоловік негайно сповістив поліцейських та медиків. 

Карета швидкої доставила немовля до медичного закладу з попереднім діагнозом – переохолодження. Попередньо, дитина перебувала у холодному під’їзді нетривалий час. 

Зараз покинутою крихіткою в лікарні опікуються медики. Поліція встановлює особу матері та усі обставини події. Зокрема, проводиться опитування жильців багатоквартирного будинку, перевіряються медичні заклади Житомира щодо можливих відомостей про породіллю тощо. 

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 135 (Залишення у небезпеці) ККУ. Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на термін до трьох років.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, житомир, кримінал, поліція
В тему