8 Жовтня 2018
Новини

Товста Шерон Стоун розважається з молодим залицяльником (фото)

Товста Шерон Стоун розважається з молодим залицяльником (фото)

Голлівудська актриса Шерон Стоун розважається з молодим бойфрендом, італійським бізнесменом Анджело Боффа.

Так, 60-річна легенда кіноіндустрії опублікувала у своєму Instagram романтичне фото з 41-річним коханим, зроблене на яхті під час відпочинку на Балеарських островах в Іспанії.

«Вікенд в раю», – підписала знімок актриса.

Шерон з'являлася з Анджело всюди в столиці острова – Пальма-де-Майорка, навіть не намагаючись ховатися від публіки і об'єктивів фотоапаратів репортерів, націлених на неї і її супутника.

Актриса Шерон Стоун з бойфрендом Анджело Боффа фото Instagram

Віддані фанати оцінили всюдисущу роботу папараці. Так, одні прихильники зазначили, що 60-річна зірка виглядає щасливою і молодшою на 10 років. А от інші коментатори обговорювали не стільки молодого коханця актриси, як її огидний вигляд у купальнику, зазначаючи що у Шерон жахливий целюліт.

Актриса Шерон Стоун з бойфрендом Анджело Боффа

Актриса Шерон Стоун з бойфрендом Анджело Боффа фото 1

Нагадаємо, у 1984 році Шерон, на зйомках фільму «Війна в Лас-Вегасі», зустріла телевізійного продюсера Майкла Грінбург. Того ж року пара одружилися. Проте Стоун і Грінбург розійшлися в 1989 році і офіційно розлучилися в 1990-му.

На зйомках фільму «Тріска» в 1993 році Стоун зустріла продюсера Вільяма Дж. Макдональда. Заради неї Макдональд залишив свою дружину, після чого заручився зі Стоун. Пара розірвала стосунки у 1994 році. Після цього актриса заручилася з асистентом режисера Бобом Вагнером. Однак невдовзі союз розпався.

14 лютого 1998 року Стоун вийшла заміж за Філа Бронштейна, віце-президента і редактора газети «San Francisco Chronicle». У 2000 році вони всиновили хлопчика, Роен Джозефа Бронштейна. У 2003 році Бронштейн подав на розлучення, вказавши причиною «непримиренні розбіжності». Шлюборозлучний процес був завершений у 2004 році, і опікунство над дитиною було присуджено батькові.

Стоун усиновила другого хлопчика, Лерда Вонна Стоуна, в 2005 році, і третього, Куинна Келлі Стоуна, в 2006.

Згодом стало відомо про її роман з аргентинцем Мартіном Міком (з ним Шерон зустрічалася з 2012-2013 рік). Чоловік був на 22 роки молодший від актриси.

Що ж стосується Анджело Боффа, то з ним Шерон вперше побачили в січні 2018 у Нью-Йорку. Тоді їх випадково сфотографували, коли парочка виходила з кіно. А пізніше, в березні, намагаючись не привертати до себе уваги, Шерон і Анджело відпочили разом в Маямі.

У компанії Боффа Шерон зустріла і свій 60-й день народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Написав заповіт: Бред Пітт готується до найгіршого

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, стосунки, шерон стоун, анджело боффа, Фото
В тему