8 Жовтня 2018
Новини

З’явилася мапа, де саме на українських дорогах стоятимуть патрулі з радарами

З’явилася мапа, де саме на українських дорогах стоятимуть патрулі з радарами

TruCam фіксуватимуть перевищення швидкості на автошляхах міжнародного значення та в містах з підвищеним рівнем аварійності. Списоки доріг, де перевищення швидкості фіксують автоматично.

З сьогоднішнього дня, 8 жовтня, перевищення швидкості на автошляхах України фіксуватиметься в автоматичному режимі. Пристрої TruCam допомагатиму патрульній поліції слідкувати за швидкістю, з якою рухаються автомобілі, на дорогах міжнародного значення, зокрема, небезпечних ділянках, та в місцях концентрації ДТП, аби зменшити аварійну небезпеку.

За інформацією, про наявність в даній ділянці TruCam будуть свідчити спеціальні дорожні знаки, що інформують водіїв про фото і відеофіксації правопорушень на шляхах.

В місцях встановлення TruCam перебуватимуть транспортні засоби службового призначення, на яких будуть увімкнені проблискові маячки синього кольору.

Наразі пристрої фіксації перевищення швидкості працюють перший тиждень у тестовому режимі. За інформацією патрульної поліції, при створенні TruCam був використаний алгоритм шифрування AES, який унеможливлює будь-які коригування даних та втручання зовні в роботу системи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший тиждень патрульні з радарами працюватимуть у режимі «профілактика»

Розташування пристроїв вимірювання швидкості TruCam

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, мвс, поліція, пдр
В тему