29 Вересня 2018
Новини

Собаче серце: ретривер зігрів крихітну коалу і розчулив Мережу (фото)

Собаче серце: ретривер зігрів крихітну коалу і розчулив Мережу (фото)

Власниця цієї кудлатої красуні була здивована, побачивши крихітку, з яким заприятелювала її собака.

В Австралії ніколи не нудно, і таку аксіому доводить ця новина. Днями Керрі МакКіннон зі Стратдауні у Західній Вікторії дуже здивувала її улюблениця – золотиста ретриверка на кличку Аша. Пише «Bored Panda».

Річ у тім, що в ранкові години температура в цьому регіоні іноді падає до 5 градусів Цельсія, що доволі холодно для цих широт. І не у кожної австралійської тваринки така тепла і густа шуба, якою може похизуватися Аша.

«Було досить рано, коли чоловік почав гукати мені, аби я мерщій бігла на щось подивитися, – розповідає 45-річна австралійка. – Спершу я не могла второпати, про що він, та потім побачила, що до спини Аші притискається крихітна коала.

Тоді я просто розреготалася, і бідна Аша була цілковито спантеличена такою моєю реакцією. В неї навіть був винуватий вираз морди».

Як припускають хазяї, малий евкаліптовий ведмедик випав із мамчиної сумки і випадково придибала на ґанок до подружжя, де на своїх килимках спали собаки. «Певно, він просто блукав нашим заднім двором і вирішив сховатися в хутрі Аші, тому що це приємно і тепло», – вважає пані МакКіннон.

Ретриверка, без сумніву, дитинчаті коали життя, підтримуючи її температуру сталою. Якби маля залишилося би саме вночі, то замерзло би чи його з’їла би лисиця.

З немалими зусиллями коалу, що пригрівся біля собаки, відчепили від шерсті прийомної мами і передали для годування і догляду ветеринару. Коли малюк підросте, його відпустять у дику природу. А сімейству австралійців на згадку про нічного зайду лишилися ці милі фото.

коала

дитинча коали

собака і коала

малюк коали

золотисті ретривери

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, курйози, австралія, тварини, Фото
В тему

Останні матеріали