27 Вересня 2018
Новини

McDonald's вже не той: компанія переходить на корисну їжу

McDonald's вже не той: компанія переходить на корисну їжу

McDonald's Corp. відмовиться від штучних інгредієнтів у низці своїх продуктів, щоб залучити споживачів, які, як вважають у компанії, бажають їсти їжу, яка не містить пропіонат кальцію або бензоат натрію, що містяться в булочках, сирах та соусах.

Про це пише газета The Wall Street Journal, – пише «adindex».

За задумом McDonald's, така кампанія допоможе збільшити продажі на американському ринку.

Так, цієї весни у McDonald's почали використовувати свіже, а не заморожене м'ясо для виробництва «Роял чізбургера». Крім того, компанія відмовилася від штучних добавок у наггетсах і перейшла на використання вершкового масла замість маргарину при приготуванні «Макмаффіна» з яйцем.

За оцінками експертів такі зміни призвели до зростання продажів.

Відмова від штучних інгредієнтів та їх заміна натуральними скоротить термін зберігання продуктів або потребуватиме їх додаткового заморожування, – попередила компанія.

Тоді як у сирі та інших продуктів замінити штучні добавки натуральними виявилося нескладно, проблема виникає із маринованими огірками, що використовують у бургерах McDonald's.

У компанії зазначають, що їм може знадобитися більше двох років, щоб позбутися від штучних добавок при приготуванні огірків, домігшись збереження колишнього смаку.

Відповідно до звітності компанії за другий квартал поточного року, зіставний продаж McDonald's в США виріс на 2,6%. Темпи його підвищення, однак, виявилися гіршими за консенсус-прогноз ринку, що передбачав зростання на 3%.

Нагадаємо, McDonald's Corporation – американська корпорація, до 2010 року найбільша у світі мережа закладів швидкого харчування.

За підсумками 2010 року компанія займає друге місце за кількістю ресторанів у всьому світі після ресторанної мережі «Subway». Входить в список «Fortune Global 500» 2009 року (388-е місце). Штаб-квартира компанії розташована в Оук-Брук — передмістя Чикаго, США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У McDonald’s вкотре скорочують персонал

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, продукти, їжа
В тему