24 Вересня 2018
Новини

Міс Україна-2018 влипла у серйозний скандал

Міс Україна-2018 влипла у серйозний скандал

20 вересня у Києві пройшов фінал конкурсу Міс Україна-2018. Володаркою титулу стала 23-річна киянка Вероніка Дідусенко. Саме вона виборола місію представляти Україну на найпрестижнішому конкурсі краси – Міс Світу, який пройде у Китаї на острові Хайнань.

Конкурс відбудеться 6 грудня. У боротьбі візьмуть участь понад 120 країн.

А нещодавно стало відомо, що навколо переможниці розгорівся скандал.

Так, «Факти» повідомляють, що біографія 23-річної киянки Вероніки Дідусенко не відповідає вимогам конкурсу. До слова, як саме дівчина порушила правила, – не інформують. За даними ЗМІ, офіційну заяву організаційного комітету буде зроблено в понеділок, 24 вересня.

Проте подейкують, що скандал спричинив сімейний стан Вероніки. Так, деякі джерела стверджують, що жінка була заміжня та має 4-річну дитину.

Вероніка Дідусенко Міс Україна-2018

Якщо інформація про Дідусенко підтвердиться, то її місце може посісти володарка титулу Miss Ukraine International 2018 Богдана Тарасик із Дніпропетровської області. Або ж корону віддадуть Miss Ukraine Earth 2018 Анастасії Кривохижій із Київської області.

Варто зазначити, що за перемогу дівчина вже отримала 300 тисяч гривень призових.

Нагадаємо, однією з вимог «Міс Україна» до конкурсанток є сімейний стан. Жодна з дівчат не має перебувати у шлюбі та мати дітей.

До слова, на таких конкурсах скандали – не рідкість і варто зазначити, конфузи відбуваються з різних причин.

Так, у 2015 році при оголошенні результатів конкурсу «Міс Всесвіт-2015» відбулася неприємна помилка: корону переможниці помилково віддали іншій дівчині.

Ведучий конкурсу Стів Харві, оголошуючи переможницю, назвав ім'я колумбійки Аріадни Гуттьєрес. Дівчині вручили стрічку з написом «Міс Всесвіт» і корону переможниці, а ЗМІ встигли повідомити про те, що представниця Колумбії вдруге визнана найкрасивішою дівчиною планети. Однак через деякий час конферансьє вибачився і сказав, що помилився: титул переходить до іншої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрасивішою українкою стала корінна киянка (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, конкурс краси, вероніка дідусенко
В тему