24 Вересня 2018
Новини

Поляки, які побили і зґвалтували українку в новорічну ніч, сядуть надовго

Поляки, які побили і зґвалтували українку в новорічну ніч, сядуть надовго

У Кракові били і вчиняли сексуальне насильство щодо українки двоє нелюдів. Прокурор вимагає для них десяти років за ґратками.

Ідеться про групове зґвалтування півторарічної давності. Прокуратура надає суду все нові жахливі деталі і вимагає суворого покарання для обвинувачуваних. Ті в свою чергу своєї провини не визнають. Повідомляє польське видання «Wiadomosci».

Підсудні Кшиштоф Р. та Єжи Д. не визнають себе винними у сексуальному насиллі над українкою.

Стався випадок півтора року тому, у ніч із 1 на 2 січня 2017 року. 34-літній Кшиштоф Р. і 35-літній Єжи Д. пили алкоголь спільно зі своїм знайомим і його співмешканкою-українкою. Коли господар пішов спати, вони вийшли, але через годину вернулися, відімкнувши двері ключами, які прихопили заздалегідь. Запропонували жінці секс утрьох, але та категорично відмовила. Тоді сильно побили жінку і використали її сексуально. Також знущалися над жертвою – гасили об неї недопалки і кидали у неї й обливали різними харчовими продуктами. Українка кричала і благала про допомогу, але ніхто не відреагував. Згодом її партнер не повірив жінці, що вона була зґвалтована його приятелями, незважаючи на те, що у неї був вибитий зуб і проступили синці по всьому тілу.

В свою чергу в суді 34-літній ґвалтівник заявляв, що то хазяїн помешкання сам наказав українці роздягтися перед чоловіками, і вона це зробила. Мовляв, підбите око і відсутній зуб у неї були ще до того.  Натомість його товариш Єжи стверджує, що українка посварилася з Кшиштофом, який її за те потовк. А потім ніби добровільно вступила з ними двома у сексуальний зв’язок. І свої речі через вікно сама викинула. А заяву про зґвалтування написала, мов, через те, що хотіла грошової компенсації у розмірі 300 злотих за знищення телефона.

Вирок насильникам оголосять на початку жовтня. Окрім 10 років позбавлення волі, прокуратура вимагає, аби обвинувачені заплатили українці 15 тисяч злотих компенсації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, польща, згвалтування
В тему