21 Вересня 2018
Новини

Сенсаційні подробиці вбивства Захарченка: знайшли запасну бомбу

Сенсаційні подробиці вбивства Захарченка: знайшли запасну бомбу

 У ресторані «Сепар», де загинув ватажок «ДНР» Олександр Захарченко,  знайшли ще один вибуховий пристрій.

Про це інформує ФАН посилаючись на власні джерела в так званому МГБ. Пишуть ЗМІ.

Повідомляється, що цей пристрій відрізняється «повною автономністю і незалежністю від зовнішніх радіо- або кабельних сигналів».

«Підривник отримував команду від міні-відеокамери, яка була пов'язана з його власною системою розпізнавання осіб», - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Убивство Захарченка приїхали розслідувати російські спецслужби

За словами сепаратистських ЗМІ, ця система розпізнавання осіб була налаштована на профіль ватажка ДНР Олександра Захарченко і повинна була спрацювати в тому випадку, якщо вибуховий пристрій, розташоване біля входу в ресторан, з яких-небудь причин не ідентифікує його.

Також зазначається, що пристрій виготовлений «з імпортних комплектуючих і з використанням спеціального програмного забезпечення».

Нагадаємо, 31 серпня ватажка так званої «ДНР» Олександра Захарченка було вбито. Причиною назвали вибух, котрий прогримів у центрі окупованого Донецька.

Пізніше інформацію про вбивство Захарченка підтвердили й співробітники українських спецслужб, тоді як російська сторона практично одразу звинуватила в усьому Україну.

Більш того, президент РФ Володимир Путін відкрито висловив співчуття у зв'язку з убивством ватажка бойовиків ОРДО та заявив, що вбивство Захарченка «підвищить напруженість» на Донбасі.

Слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу у зв'язку з убивством Захарченка за статтею»акт міжнародного тероризму» (ст. 361 КК РФ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Фейковий міністр "ЛНР" пообіцяв помститися за Захарченка, але несподівано втік з Луганська

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, захарченко, вбивство, днр, кримінал
В тему

Останні матеріали