21 Вересня 2018
Новини

Танці на крові: наші хлопці на сході воюють, а Roshen корпоратив святкує (фото)

Танці на крові: наші хлопці на сході воюють, а Roshen корпоратив святкує (фото)

У суботу, 15 вересня, усім відома корпорація Roshen відсвяткувала свій корпоратив у кінному клубі Equides біля Києва. 

За підрахунками журналістів вартість такого святкування обійшлося бізнесу нашого президента  понад 300 тисяч доларів, тобто більше 8 мільйонів гривень.

Про це йдеться в розслідуванні Слідство.Інфо.

Корпоратив пройшов під гаслом «Roshen Music Fest» на якому виступили: виступили: італійський співак Mario Biondi, україно-американський композитор та піаніст Вадим Неселовський, американська співачка Laura Pergolizzi (LP), українські виконавці Monatik та The Maneken. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Порошенко став багатшим на мільйон

«Їжу, напої та обслуговування заходу забезпечувала кейтерингова компанія Figaro. У фірмі не називають вартість послуг для вечірки Roshen. Скільки коштувало харчування на корпоративі, можна оцінити лише приблизно. Декілька фірм, які надають такі послуги, називають порядок сум від 1000 до 1500 грн на особу. Отже, кейтеринг для Roshen Music Fest, за підрахунками журналістів, міг обійтися організаторам від 70 до 110 тисяч доларів»,
– зазначає видання.

Корпоратив Рошен пройшов під гаслом «Roshen Music Fest»

У прес-службі компанії Roshen кажуть, що то був не корпоратив, а музичний фестиваль. Відтак вартість вечірки під Києвом не називають.

італійський співак Mario Biondi на корпоративі Рошен

Американська співачка Laura Pergolizzi на корпоративі рошен

Як повідомила виданню PR-менеджер компанії Roshen Надія Якубець, що захід – внутрішній, а квитки працівники компанії отримували безкоштовно. У корпорації працює близько 5 тисяч співробітників.

Святкування корпоративу рошен

Нагадаємо, корпорація Roshen, що належить президенту України Петру Порошенко, влаштувала закритий фестиваль в елітному клубі Києва.

22 роки святкування Рошен

Roshen Music Fest був організований на 22-річчя компанії в елітному кінному клубі Equides. Знімки та відео святкування з'явилося в соцмережах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гроші, корпоратив, Фото
В тему