21 Вересня 2018
Новини

На Миколаївщині, вночі, під лікарнею знайшли побите немовля

На Миколаївщині, вночі, під лікарнею знайшли побите немовля

У місті Первомайськ (Миколаївська область) невідомі підкинули до місцевої лікарні новонародженого хлопчика. Дитина була побита. Так, у малюка діагностували множинні сліди від побоїв і виявили черепно-мозкову травму. Крихітне тільце у синцях та незначних ранках.

Про це повідомляє управління у справах дітей Первомайської міської ради в соціальній мережі Facebook.

Дитину знайшли 14 вересня близько 10-ї години вечора. Малюк лежав у картонній коробці.

«При ретельному огляді на маленькому тільці малюка були виявлені численні садни, синці, подряпини. Згодом було встановлено діагноз закрита черепно-мозкова травма, через яку малюк потребував невідкладної медичної допомоги», – йдеться у повідомленні.

Медичні працівники оперативно доставили дитину в реанімаційно-анестезіологічне відділення місцевої лікарні, де новонародженому надали необхідну допомогу.

«На наступний день маленького Богданчика, саме таке ім'я отримала дитина від лікарів, відправили до Миколаївської обласної дитячої лікарні, де нині триває його лікування», – повідомили чиновники управління у справах дітей Первомайської міської ради.

На даний момент проведена державна реєстрація народження дитини, відкрите кримінальне провадження відповідно до частини 2 статті 135 Кримінального кодексу України («Залишення в небезпеці»).

Нині поліція шукає батьків малюка.

На Миколаївщині новонародженого малюка підкинули у лікарню

На Миколаївщині новонародженого малюка підкинули у лікарню

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, поліція, миколаїв, бійка
В тему