19 Вересня 2018
Новини

«МастерШеф 8»: вже відомі імена фіналістів шоу

«МастерШеф 8»: вже відомі імена фіналістів шоу

З приходом осені озлоблені та навіжені кухарі гуртуються та неабияк тішать публіку своїми кулінарними ляпами на каналі СТБ…

Що це все означає? Стартував новий, вже восьмий сезон кримінально-розважального шоу «МастерШеф». У вівторок, 18 вересня в ефір вийшов сьомий випуск програми. І якщо раніше ми лише придивлялися до учасників, то тепер можемо чітко назвати своїх фаворитів та аутсайдерів найбільш масштабного кулінарного шоу країни.

Тож, пропонуємо вам ознайомитися з нашими улюбленцями, за яких ми вболіватимемо та невдахами, яких ми ненавидітимемо до фіналу шоу.

Дарина Цокало

Ця бій-баба, яку колеги ласкаво кличуть Даринкою, одна з тих рідких різновидів жінок, яка зупинить скакуна на ходу, осідлає його та помчить на ньому в палаючу хату. Не дивно, що учасники та судді побоюються Даринки. Такого ворога собі не побажаєш, а особливо на кухні, де гострі ножі та тяжкі сковорідки.

19-річна Дарина Цокало – безумовний лідер нашого списку фаворитів. Скоріше всього вона сподобається глядачам. Відповідно Даринка увійде у фінал шоу.

Учасниця проекту МастерШеф 8 Дарина Цокало

Лев Маркевич

Ох, відчуваємо, що цей чоловік закружить голову не одній панянці на проекті! В Левку все ідеальне: вік – 31 рік, місце проживання – Київ (столиця, а не якась там Жмеринка), а головне, Лев – не одружений! Маркевич галантний, в міру сором’язливий та симпатичний. І лише за його миле личко, яке розтопить жіночі серця він має всі шанси пройти у фінал.

Учасник проекту МастерШеф 8 Лев Маркевич

Євген Кірсанов

Женя поки що не вирізняється особливими талантами. Однак псевдо-філософський образ мислення приємно виділяє його на фоні інших конкурсантів. Він чітко та доречно коментує події, що відбуваються на проекті. А такий персонаж неабияка знахідка для режисерів та публіки. На основі цього можна зробити висновок, що Євген, навіть не зважаючи на те, що не матиме друзів у шоу, дійде до фіналу.

До слова, Кірсанову 31 рік. А ще цей абстрактний мислитель пише книгу, яка вражає своєю назвою: «Дев’ять жінок у моєму ліжку».

Учасник проекту МастерШеф 8 Євген Кірсанов

Еліна Павленко

У кожному хорошому шоу повинна бути своє «блондинка». У 8 сезоні «МастерШеф» роль «блондинки» дісталася брюнетці Еліна Павленко. Навряд чи вона відрізнить друшляк від ложки-шумівки, але її тупі, необдумані фрази стануть білетом у фінал.

Ще одна причина залишити Еліну – романтична лінія. Вона буде тією роковою красунею, яке жонглюватиме чоловічими серцями на проекті.

Учасниця проекту МастерШеф 8 Еліна Павленко

Іван Міланович

Ще один претендент на звання найкращого кулінара країни – Іван. Що особливого у Вані? Він протримається до фіналу, якщо і далі буде корчити з себе жертву. Так, щоразу, коли програє його команда, брати відповідальність на себе – безглуздо. Але такий трюк часто спрацьовує. Колеги його поважають, а публіка обожнює. Відтак, ймовірніше всього світла голова Івана потрапить у фінал.

Учасник проекту МастерШеф 8 Іван Міланович

Ось такі наші прогнози на фінал найбільшого кулінарного шоу країни «МастерШеф 8». А кого б ви хотіли бачити у білому кітелі?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, мастершеф, стб
В тему